Nagelsmann'dan Türkiye itirafı! 'Gürültülü geçmesini bekliyorum'

Güncelleme Tarihi:

Nagelsmanndan Türkiye itirafı Gürültülü geçmesini bekliyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2023 11:02

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Türkiye karşılaşması öncesinde konuştu. Alman çalıştırıcı, "Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Berlin'de çok fazla Türk taraftar var" dedi.

Haberin Devamı

22 Eylül tarihinde Hansi-Flick'in yerine Almanya Milli Takımı'nın başına getirilen 36 yaşındaki teknik direktör Julian Nagelsmann, Türkiye maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

Nagelsmanndan Türkiye itirafı Gürültülü geçmesini bekliyorum
Türkiye ve Avusturya ile oynayacağız. Duygu yüklü bu maçların ciddi anlamda gürültülü geçmesini beliyorum. Bu iki maçı da sabırsızlıkla bekliyorum. Berlin'de çok fazla Türk taraftar var. Avusturya ile tarih dolu güzel bir şehir olan Viyana'da karşılaşacağız. Orada da olağanüstü bir atmosfer olacağından eminim. Bizim için çok önemli iki maç olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Almanya 18 Kasım'da A Milli Takımımız ile Berlin'de karşı karşıya gelecek. Panzerler, 21 Kasım'da da Avusturya deplasmanına gidecek.

Almanya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?
A Milli Takım'ın Almanya maçı, 18 Kasım'da Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma TSİ 22.45'te başlayacak.

Türkiye bu maçın ardından EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında 21 Kasım Salı günü Galler'le deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşma da TSİ 22.45' başlayacak.

Almanya ile Türkiye 22. randevuda
Türkiye, A Milli takım düzeyinde Almanya ile 13'ü resmi 8'i özel olmak üzere 21 maçta karşı karşıya geldi.

Bu karşılaşmalarda A Milli Takım 3 maçtan sahadan galibiyetle ayrılırken 4 maç beraberlikle sonuçlandı. 14 maçı ise Almanya kazandı.

A Milli Takım, Almanya ile son olarak 7 Ekim 2020'de karşılaşmış ve mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!