Jackie Chan'in oğluna 6 ay hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Jackie Chanin oğluna 6 ay hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 11:12

Çin'de uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınan sinema oyuncusu Jackie Chan'in oğlu Jaycee Chan'e altı ay hapis cezası verildi.

Haberin Devamı

Şinhua ajansının haberine göre, evinde uyuşturucu bulundurmaktan ağustos ayında gözaltına alınan Jaycee Chan, halka açık duruşmada, başkent Pekin'deki Dongçıng Bölgesi Halk Mahkemesi tarafından altı ay hapis cezası ve 2 bin yüen (yaklaşık 326 dolar) para cezasına çarptırıldı.

Jaycee Chan'in, duruşmada 2012 ve 2014 yılları arasında evinde başka kişilere dört kez uyuşturucu temin ettiğini ifade ederek suçunu itiraf ettiği açıklandı. Kanuna aykırı hareket ettiği için cezayı hak ettiğini ve böyle bir hatayı tekrarlamayacağını kaydeden Jaycee Chan, halktan kendisini affetmesini umduğunu dile getirdi.

Jaycee Chan, Pekin'deki evinde 100 gramdan fazla marihuana bulundurduğu gerekçesiyle gözaltına alınmış ve yapılan testlerde uyuşturucu kullandığı tespit edilmişti. Ayrıca, ağustos ayındaki polis baskınında, Jaycee Chan'in arkadaşı Tayvanlı aktör Ko Çın-tung ve uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişinin daha gözaltına alındığı açıklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!