İzinde öldüler

Güncelleme Tarihi:

İzinde öldüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2011 10:09

Almanya’dan Türkiye’ye yaz tatili için giden Demir ailesininaracı, Kırıkkale-Samsun karayolunda kaza yaptı.Karşı şeride geçen araç, bir TIR’la çarpıştıktan sonra ortarefüje düştü. Araç sürücüsü Erdoğan Demir ile eşi ve birçocuğu öldü, iki çocuğu ile TIR sürücüsü yaralandı.

Haberin Devamı

ALMANYA’dan izne giden aile, Kırıkkale yakınlarında yabancı plakalı TIR’ın altına girdi. Aşırı hızlı olduğu belirtilen otomobilde bulunan 5 kişiden 3’ü öldü, TIR şoförü ile birlikte 3 kişi yaralandı.

KARŞI YÖNE GEÇTİ
Kırıkkale-Samsun karayolunda dün saat 06.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ankara’dan Samsun yönüne giden Erdoğan Demir yönetimindeki NFE 603 yabancı plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ukrayna plakalı Oleg Kryovı yönetimindeki AB 3796 XX plakalı TIR’ın altına girdi.

DEMİR YIĞININA DÖNDÜ
Çarpmanın etkisiyle ezilen otomobil, savrularak orta refüje düştü. Demir yığınına dönen otomobilde bulunan izinci baba Erdoğan Demir, anne Emine Demir ve çocukları Adem Demir öldü. Aynı araçta bulunan Nihal Demir ve 9 yaşındaki Eda Demir ağır, TIR şoförü Oleg Kryovı hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!