İşte G.Saray'ın istediği iki yıldız

Güncelleme Tarihi:

İşte G.Sarayın istediği iki yıldız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2010 11:20

Galatasaray, çalkantılarını bir yana bırakıp, yeniden dış transferde atağa geçmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Yönetici Haldun Üstünel'in geriye çekilmesinin ardından transferde bir numaralı yetkili konumuna gelen Sportif Direktör Adnan Sezgin iki önemli oyuncunun transferi için temaslarını sürdürüyor. Adnan Sezgin'in gündeminde iki önemli yıldız var. Biri Shalke'nin golcüsü Kevin Kuranyi diğeri ise Olimpique Lyon'un İsveçli ön liberosu Kim Kallström.

Adnan Sezgin'in, Kuranyi'nin menaceri Roger Wittman aracılığıyla bu transferi gerçekleştirmek için görüşmelerini hızlandırdığı öğrenildi. Galatasaray'dan sorunlu bir şekilde ayrılan Lincon'un da menaceri olan Roger Witman ile Adnan Sezgin'in ilişkilerinin son derece olumlu olması bu transferin gerçekleşme şansını artırdığı dile getirildi. Brezilya asıllı Alman vatandaşı olan Kevin Kuranyi'nin sözleşmesinin ise 30 Haziran tarihinde sona ereceği ve bu tarihten sonra Kuranyi'nin, bonservisi elinde serbest oyuncu konumuna geleceği biliniyor. Bu yüzden bonservis bedeli ödemeden bu transferi bitirme amacında olan sarı kırmızılıların, Kuranyi ve manaceri ile transfer görüşmelerini olumlu bir şekilde sürdürdükleri öğrenildi. Bu arada Bursasporlu Sercan'ın transferi için yeşil beyazlı kulüple görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, Sercan'ın transferi gerçekleşirse Kuranyi'den vazgeçecek. Ancak Bursaspor'un Sercan'ın transferi için istedikleri yüksek bonservis bedelinde indirim yapmaması halinde sarı kırmızılı kulüp bütün gücüyle Kuranyi'nin transferi için girişimlerini sürdürecek. Kuranyi'nin transferi halinde Milan Baros ile birlikte oynaması sözkonusu olacak ve büyük bir olasılıkla teknik direktör Frank Rijkaard 4-3-3 sisteminden vazgeçerek Kuranyi ile Milan Baros'u çift santrafor oynatacak.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı kulübün öncelikli transfer hedeflerinden biri de Olimpique Lyon Kulübü'nün İsveçli ön liberosu Kim Kallström. Adnan Sezgin'in Kallström'ün transferi için menaceri Roger Lyung ile görüşmelerini sürdürdüğü belirlendi. Roger Lyung'u 1993 yılında G.Saray'a transfer eden ikilinin başkan Adnan Polat ile Adnan Sezgin olması ve bu ikilinin Roger Lyung ile dostluklarını son derece iyi bir şekilde sürdürmeleri Kallström'ün transferinin gerçekleşme şansını artırıyor. Galatasaray'dan geçen sezonun ortasında ayrılan Linderoth'un da menaceri olan Roger Lyung'un, sarı kırmızılı kulübün iki yıl sakat olduğu halde Linderoth'a gösterdiği olumlu yaklaşımdan fazlasıyla etkilenmiş durumda. Bu yüzden tecrübeli menacerin oyuncusu Kim Kallström'ü sarı kırmızılı kulübe gelmeye ikna ettiği öğrenildi. Ancak bu oyuncunun bonservis bedeli için kulübü Lyon ile görüşmeler sürüyor ve henüz bir anlaşma sağlanmış değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!