İstanbul'da bu maçlar nefes kesecek!

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bu maçlar nefes kesecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2021 10:08

MMA tarihinde maç kazanan ilk Türk kadın sporcu olarak tarihe geçen Sabriye Şengül, Fransız dövüşçü Mona Ftouhi’ye karşı elde ettiği galibiyetle büyük bir başarıya imza atarken, 3 Temmuz Cumartesi gecesi İstanbul’da ringe çıkmadan önce özgüven depoladı.

Haberin Devamı

İstanbulda bu maçlar nefes kesecek
TÜRK kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sağlam, aynı gece 18 sporcunun ringe çıkacağını ve ayrıca 10 alt maçın yapılacağını söyledi. Birbirinden çekişmeli maçlara imza atacaklarını belirten Sağlam, şunları söyledi: “Başarılı dövüşçülerimizden Mücahit Kulak, Vendetta dünya şampiyonluk maçına çıkarken, yine dünya şampiyonlarımızdan Vahit İpek, yükselme maçı için Azerbaycanlı Murat Esedov’a karşı yumruk sallayacak. Sporcularımıza olan güvenim sonsuzdur tüm maçlardan alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim. Galamızda Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinden büyük başarılara imza atmış efsane sporcular ringe çıkacak. Ayrıca başarılı dövüşçümüz Sabriye Şengül, ilk kez kendi seyircisi önünde MMA maçına gerçekleştirecek.”
İstanbulda bu maçlar nefes kesecek
HEYECAN ZİRVE YAPACAK
Vendetta Organizasyon Türkiye sorumlusu İbrahim Dağdeviren, Sabriye Şengül’ün iki kez Dünya Şampiyonluğu kürsüsüne çıktığını vurgulayarak, “Bu üçüncü maçı olacak ve kendisine güvenimiz tam. Rakibi sakatlandığı için ringe çıkamayacağını belirtti ve bu yüzden yeni rakip arayışlarımız devam etmektedir. Bu arada maça çıkacak olan diğer sporcularımızdan bazılarının rakipleri de belirlendi. Furkan Karabağ sakatlandığı için maça çıkamayacak. Ringe çıkacak dövüşçülerden bazıları ise şöyle; Azerbaycanlı sporcumuz Şahmar Mehmedzade, Hollanda’dan Kamili Abderrahman, Yine Azerbaycanlı dövüşçümüz Yusuf Memedov, İranlı Mahdi Khajouelnejad’a karşı yumruk sallayacaklar. Yunus Emre Şahbaz, Ahmet Rasim Pala, Ensar Akbayır, Okyanus Sarıbayraktaroğlu, Egemen Baranok, Rinat Rizman ve Kaan Kazgan’ın rakipleri de önümüzdeki günlerde belli olacak” şeklinde konuştu.
İstanbulda bu maçlar nefes kesecek

Haberin Devamı

İstanbulda bu maçlar nefes kesecek
Bu birbirinden heyecanlı karşılaşmalar 3 Temmuz 2021 Cumartesi gecesi İstanbul Sultangazi İBB Cebeci Spor kompleksinde gerçekleşecek.

BAKMADAN GEÇME!