İslam Toplumu Milli Görüş Freising’den iftar!

Güncelleme Tarihi:

İslam Toplumu Milli Görüş Freising’den iftar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2024 11:38

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Freising tarafından düzenlenen iftar programı vatandaşlarımızı ve Alman dostlarımızı bir araya getirdi.

Haberin Devamı

DERNEK Başkanı Ömer Korkmaz’ın ev sahipliğinde, dernek üyelerinin samimi katkılarıyla hazırlanan iftar programına, Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşesi Ali Bayraktar, Bavyera Eyaleti Federal İşler ve Medya Bakanı Dr. Florian Herrmann, Freising Belediye Başkan Vekili Birgit Mooser Niefanger, Freising Emniyet Müdürlüğü Başkanı Andreas Wegmaier, Freising Entegrasyon Sorumlusu Sina Hörl, Freising Katolik St. Georg Kilisesi Cemaat Başkan Vekili Edmund Krokauer, Pastoral Görevlisi Dr. Theresa Reischl ve Yönetim Kurulu Üyesi Torsten Lossack olmak üzere çok sayıda Alman dostumuz, STK temsilcileri, iş insanları iştirak etti.

İslam Toplumu Milli Görüş Freising’den iftar

İslam Toplumu Milli Görüş Freising’den iftar

İslam Toplumu Milli Görüş Freising’den iftar
‘ALMAN DOSTLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK’
Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, “Ticaret ataşemiz Ali Bayraktar ile birlikte İslam Toplumu Milli Görüş Freising tarafından verilen iftar davetine katılarak, Freising’deki vatandaşlarımız ve Alman dostlarımızla bir araya geldik. Freising’deki toplumumuzu ve Alman dostlarımızı iftar sofrasında buluşturarak, ilişkilerimizin ve birlikteliğimizin güçlenmesine katkı sağlayan İslam Toplumu Milli Görüş Freising Derneği Başkanı Sayın Ömer Korkmaz ve tüm çalışma arkadaşlarını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!