İşbank müdüresine veda

Güncelleme Tarihi:

İşbank müdüresine veda
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 22:41

Karlsruhe'deki İşbank'ta uzun yıllardır hizmet veren bankanın müdiresi Birsen Durdağı görev süresini tamamlayarak emekli oldu.

Haberin Devamı

Emekli olan Durdağı için Karlsruhe Türk Alman Kültür Platformu öncülüğünde, Karlsruhe Türk Kadınlar Derneği, Okul Aile Birliği, Tiyatro Diyalog, Türk Kültür Merkezi'nin katkılarıyla Karlsruhe uluslararası yabancılar buluşma merkezinde bir veda partisi düzenlendi.

Veda gecesinde bir konuşma yapan Birsen Durdağı, "Çok yoğun dönemlerimizde Türk vatandaşları, sivil toplumu ve medyamız bize büyük destek verdi. herkese teşekkür ederim. Karlsruhe'de görev yapmış olmaktan son derece mutluyum. Buradan tüm Karlsruhelilere söylemek isterim ki artık onların İstanbul'da bir evleri var. Çalışma arkadaşlarımın beni iyi hatırlamalarını istiyorum" dedi. Türk Alman Kültür Platformu Başkanı Naim Yılmaz Bayhan da, Durdağı'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İş bank Karlsruhe'nin büyümesinde şube müdiresinin büyük başarılar elde ettiğini belirten Bayhan, "Kendisine mutlu bir emeklilik yaşantısı diliyorum" diye konuştu. Gecede, Başkonsolos Çetiner Karahan ve diğer davetliler emekli olan müdireye çeşitli hediyeler verdiler.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!