İş yerinde uygunsuz biçimde yakaladım

Güncelleme Tarihi:

İş yerinde uygunsuz biçimde yakaladım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2009 00:00

Güzin abla, ben 30 yaşında evli ve çocuklu bir genç kadınım. Almanya’da saygın bir şirkette çalışıyorum.. Ben iş yerimdeki yakın olduğum bir kız arkadaşımı bir akşam mesaiden sonra, bir erkek arkadaşımızla uygunsuz bir durumda yakaladım.

Haberin Devamı

Hemen oradan uzaklaştım. Ama daha sonra onu uyarmak istedim. Böyle bir durumun iş yerinde kabullenilemeyeceğini, ayıp ettiğini söyledim. Üstelik beraber olduğu erkek de evli ve çoluk çocuk sahibiydi. Bu andan itibaren bu çok samimi arkadaşım bana düşman oldu. İş yerimde birlikte çalışıyoruz. Şimdi benimle sürekli zıtlaşıyor. Beni zor duruma düşürmek için elinden geleni yapıyor, işimi zorlaştırıyor. Hata yapmam için türlü oyunlar oynuyor?Kısacası bana düşman kesildi. Oysa ben onu ele vermedim. Şikayet de etmedim. Yalnızca uyardım. Şimdi iş hayatım çok sorunlu oldu. Onun yüzünden benim işim çok zorlaştı. Lütfen bir akıl ver.
RUMUZ: HATA BENDE Mİ?

Sevgili kızım, sen kendine göre, vazifeni yapmışsın , onu uyarmışsın. Hiç kimseye bir şey söylemeyerek de çok iyi etmişsin. Onu ekmeğinden etmek doğru olmazdı elbette. Ancak şimdi bu sana karşı takındığı düşmanca tavır, biraz da suçluluk duygusundan kaynaklanıyor. Senin onu her an ihbar edeceğin korkusu içinde tedirginlik duyuyor ve bunu bu düşmanlıkla ifade ediyor. Bana kalırsa onu bir kenara çek, hiç kimsenin duymayacağı bir yerde, onunla konuş. Senden ona bir kötülük gelmeyeceğini, yalnızca dostluk açısından uyardığını, böyle bir hareketin iş yerinde yakışık almayacağını, bunun için onu uyardığını, ancak sonuçta kendi bileceği şey olduğunu söyle. Senden hiçbir şekilde kötülük gelmeyeceğini, onu ihbar etmeyi aklına bile getirmediğini bilsin.
Ancak bu iş açısından sana destek vermemesi, aksine seni zor duruma düşürmeye çalışmasını, yüzüne vur? o zaman yalnızca işini yapmadığı için şefini uyarabileceğini belirt. Belki aklı başına gelir. Sen görevini yapmışsın, için rahat etsin. Ama sakın bunu dedikodu yaparak çevreye yayma.. umarım aklı başına gelmiştir.

Acaba genç yaşta erkekliğim bitti mi?

ÇOK muhterem Güzin Abla, ellerinizden öperim. Ben 1969 doğumlu genç bir erkeğim. Evliyim ve 2 çocuğum var. Ancak şimdiye kadar son derece normal ve sağlıklı bir erkekken, son üç aydır karşı cinse seksüel anlamda hiçbir şey hissetmemeye başladım. Yani uyarılamıyorum. Eşim de bunun farkında, bu onu da çok üzüyor. Ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun. Yoksa genç yaşta erkekliğim bitti mi?
RUMUZ: ÇARESİZ

Sevgili oğlum, bu karşı cins tarafından uyarılamadığın konusunu tam anlayamadım. Eşine karşı mı yoksa tüm kadınlara karşı mı bir şey hissetmiyor, heyecan duymuyorsun? Bunu söylerken, eşinin dışında başkalarıyla da beraberliğin olduğunu mu söylemek istiyorsun. Yoksa bu sorun sadece eşine karşı mı? Onunla artık birleşemiyor musunuz? Henüz bu tür sorunlar yaşayacak yaşta değilsin.
Belki ilk gençlik yıllarındaki kadar aktif olmasan da, normal olarak cinsel hayatını sürdürebilmelisin. Acaba şeker hastalığı, damar sertliği gibi bir rahatsızlığın mı var? Bunun için bir iç hastalıkları uzmanına başvurmalı, baştan aşağıya bir muayeneden geçmelisin. Ayrıca bir de psikolojik açıdan istek duymanı engelleyen bir sorunun mu var, bunu da bir uzmana danışıp araştırmalısın.
Eğer sorunun yalnızca eşine karşıysa, geçici bir iktidarsızlık söz konusu olabilir. Zaman zaman evliliklerde, uzun yıllar sonunda monotonluktan kaynaklanan bazı sorunlar yaşanabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!