İnterspor kapılarını gençlere açtı

Güncelleme Tarihi:

İnterspor kapılarını gençlere açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2010 16:18

Türkiye Muay Thai Federasyonu Avrupa Sorumlusu Bekir Özer'in çalıştırdığı İnter Spor Boks Kulübü gençlere kapılarını açtı. İnter Spor Nienburg'da düzenlenen Muay Thai müsabakalarında D Klasse'da takım halinde birinci oldu.

Haberin Devamı

HANNOVER kentinde faaliyet gösteren İnter Spor Boks Kulübü Muay Thai Antrenörü Bekir Özer, kulüpleri çatısı altında sporcu sayılarının 470'ye ulaştığını söyledi. Türkiye Muay Thai Federasyonu Avrupa Sorumlusu'da olan Özer hedeflerinin disiplinli, sporla iç içe olan, sosyal faaliyetlere katılan, kötü alışkanlıklardan uzak gençler yetiştirmek olduğunu belirtti.

Kulüp olarak bir çok başarılara imza attıklarını anlatan Özer, en son olarak minikler dalında Nienburg'da düzenlenen B.O.E. Mix Fight Night turnuvasında birinci olduklarını açıkladı. Müsabakalara 9 sporcuyla katıldıklarını, D Klasse'de 5 birincilik elde ettiklerini anlatan Özer, „Toplam 60 sporcunun katıldığı turnuvada birinci olduk. Burada amaça hem çocukları kaynaştırmak hem de sporu sevdirmekti“ dedi.

SEMİNER DÜZENLENECEK
Özer 27 Kasım'da Muay Thai dalında bir seminer vereceklerini belirterek, “Seminer İnter Spor Kulübünde olacak. Semineri milli sporcumuz Ali Güler verecek. Bu spor dalıyla ilgilenen herkesi 27 Kasım'da akşam üzeri kulübümüze bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!