İnternet aşkı, Silifke'de noktalandı

Güncelleme Tarihi:

İnternet aşkı, Silifkede noktalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 10:49

Birbirlerine aşık olan Suriyeli Koudsi ile Avustralyalı Mciver, tatil için geldikleri Mersin’in Silifke ilçesinde evlendi.

Haberin Devamı

İngiltere’de hasta bakıcılığı yapan Avusturalyalı Alaana Rose Mciver (54) ve sigortacılık işi ile uğraşan Suriyeli Youssef Koudsi (24), tatil için geldikleri Silifke ilçesinde evlendi. İnternette tanıştıktan sonra arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, Mersin’in Silifke ilçesine tatile geldi. Tatilde hayatlarını birleştirme kararı alan çift, belediyenin evlendirme dairesinde sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Çiftin nikah şahitliğini arkadaşları Aslı Trak ve annesi Nesrin Trak yaptı. Youssef Koudsi, Alaana Rose Mciver’ı ilk gördüğünde aşık olduğunu belirterek, ”Vakit kaybetmeden evlenme teklifi yaptım. Ancak ilk önce kabul etmedi. İkinci denemede başarılı oldum. Aşk, engel tanımadı. Alaana Rose Mciver’ı çok seviyorum” dedi.

Alaana Rose Mciver ise ”Youssef Koudsi’de beni çeken bir şeyler oldu. Ne olduğunu anlamadım. Ancak bu benim çok hoşum gitmişti. Kısa bir süre görüşmeden sonra kendisine aşık oldum. İşte benim aradığım kişi dedim. Aşk, dil, din, ırk ve yaş farkı dinlemiyor. Sevgimizin bir ömür sürmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!