İnternet aşkı iki yetim bıraktı

Güncelleme Tarihi:

İnternet aşkı iki yetim bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2009 11:21

Köln'de internet aşkı Erdal Dere tarafından öldürülen 27 yaşındaki Ayşe Topal geride gözü yaşlı eş ve iki erkek evlat bıraktı. Samet ve Eray annelerinin öldüğünü bilmiyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Köln kentinde kardeşi Senem Topal ile birlikte yaşadığı evin kapısında perşembe günü internette tanıştığı Erden Dere (35) tarafından bıçaklanarak öldürülen Ayşe Topal geride iki yetim bıraktı. 9 yaşındaki Samet ve 8 yaşındaki Eray'a annelerinin öldüğü henüz söylenmedi. Çok büyük acı yaşadığını söyleyen Ayşe'nin ayrı yaşadığı eşi Tuncay Topal, olanlara hala inanamadığını belirterek, "Samet ile Eray'a ne diyeceğim. Onlar annesiz nasıl büyüyecekler. Ayşe ile bir süredir ayrı yaşıyorduk. Çok iyi bir anne olan Ayşe sık sık çocuklarını görmeye eve gelirdi. Ben de kendisine evine geri dönmesini söylerdim. Bunu çocuklarımız için yapmasını isterdim" dedi.

Tuncay Topal, ayrı yaşadığı eşi Ayşe'nin zanlı Erdal Dere ile olan ilişkisinden haberdar olmadığını söylerken, "Dünyamız karardı. Olanlan nasıl başa çıkarım bilmiyorum" diye konuştu. 8 aydır Köln'de yaşayan Ayşe Topal'ın Erdal Dere ile olan ilişkisinden yakınlarının haberden olmadığı öğrenildi.

Aşye Topal perşembe günü Köln-Ostheim'da bulunan evinin kapısı önünde internet aşkı Erdal Dere tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Zanlı Dere, evin bahçesinde polis tarafından yakalanmıştı. Susma hakkını kullanan zanlı Dere, cinayetin neden işlediği konusunda henüz bilgi vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!