İlk tedaviye başlandı

Güncelleme Tarihi:

İlk tedaviye başlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2011 20:39

Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau Kaza Kliniği'nde tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk fizik terapisi dün başladı. Dün sanatçının ilk olarak sol kolu ve bacağı hareket ettirildi. Tatlıses'in durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in terapisine dün başlandı. Murnau Kaza Kliniği'nde tedavi gören sanatçı İbrahim Tatlıses'e dün ilk kez terapi yapıldı. Sanatçının sol kolu ve bacağı hareket ettirildi. Terapi yaklaşık yarım saat sürdü. Sanatçının amcasının oğlu Hali Tatlı, Tatlıses'in durumunun her gün daha iyiye gittiğini, ilk terapide kol ve bacaklarının hareket ettirildiğini anlattı. Halil Tatlı, “Eğer tedaviyi yüz basamak olarak sıralarsak, bunun ilk iki basamağı tamamlandı. Her geçen gün daha iyi hissediyor kendini” dedi.

HABERLERİ HÜRRİYET'TEN İZLİYOR
Sanatçıya sabahleyin Hürriyet Gazetesi'ni menajeri Eyüp Kanat götürdü. Hürriyet'i Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlı okudu. Tatlıses'in hayranlarının kendisini hastanede yalnız bırakmamak için hastaneye akın ettiği haberinden duygulandığı öğrenildi.

KARDEŞİ HÜSEYİN TATLI GELDİ
Sanatçının kardeşi Hüseyin Tatlı, ağabeyini hastanede ziyaret etmek için dün Murnau Hastanesi'ne geldi. Hüseyin Tatlı'nın, albüm çalışmalarını yarıda keserek ağabeyini görmek için geldiği belirtildi. Tatlıses'in dün ayrıca AKP'den aday gösterilip gösterilmeeceği haberini yakından takip ettiği kaydedildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!