İlk çıplak sahnesi

Güncelleme Tarihi:

İlk çıplak sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 13:52

Jason Segel ile Cameron Diaz’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi Sex Tape eylül ayında ülkemizde vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Filmde, bir geceliğine de olsa çocuklarından uzaklaşıp yalnız kalmayı başaran mutlu bir çiftin, ilişkilerine heyecan getirmek için bir seks kasedi çekmeye karar vermeleri, güzel giden gecenin ardından sabah uyandıklarında kasedi bıraktıkları yerde bulamamalarıyla başlayan arayış konu ediliyor.

Güzel oyuncu Cameron Diaz, Esquire dergisinin son sayısına yeni çektiği filmdeki çıplak sahneleri hakkında konuştu: “ Benim için bir ilkti. Ama sadece rolümün bir gereğiydi, ben de yaptım” dedi.
Cameron Diaz neden hiç çocuk sahibi olmadığı hakkında ise: 'Çocuk sahibi olmak çok büyük bir iş” diye başlayan yıldız, sözlerine “Tüm yaşamlarından siz sorumlusunuz, ben bu yükü alamadım. Çocuk sahibi olmak kolay bir şey değil. Bir bebek, tüm gün, her gün ve 18 yıl boyunca sizinle olacak” diyerek devam etti. Daha önce seks kasedi yayınlanmış olan 41 yaşındaki oyuncu, verdiği kararın zor bir karar olduğunu söyledi.

“İnsanlara korumacı yaklaşıyorum ama kaderim hiçbir zaman bir anne olmak için çizilmedi” diyen Diaz 41 yaşında olmayı sevdiğini, birçok şey için en güzel yaş olduğunu paylaştı. Yaşla beraber birçok şeyin, özellikle de “korku”nun hayatından çıktığını söyledi.

Diaz, “Bu yaş en iyi yaş çünkü kadınlar her şeyin nasıl yürüdüğünü anlamaya başladığında artık umursamamaya başlıyor. Korkmaktan vazgeçiyorsun. Erkeklerin ne düşündüğü hakkında endişelenmiyorsun” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!