İlk 19'a beş Türk girdi

Güncelleme Tarihi:

İlk 19a beş Türk girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 13:02

ALMAN ProSieben televizyon kanalının sevilen yarışması Popstar'ın son eleme turunda 19 yarışmacı arasında Alex, Cem, Gaye, Zerna ve Züleyha da yer aldılar.

Haberin Devamı

İspanya'nın İbiza Adası'nda çekilen ve bugün 20.15'te ProSieben'de yayınlanacak Popstars yarışmasının finalinden önceki son turunda, yarışmacılar yoğun prova çalışmalarında ter dökerken, İbiza'daki güneşli havanın da tadını çıkarmayı ihmal etmediler.

Köln'den yarışmaya katılan Züleyha (25), İbiza'daki eleme süreci boyunca diğer yarışmacılar ile daha yakından tanışma fırsatı bulduğunu söyledi. Grubuyla birlikte Medina'nın “You and I” adlı şarkısını seslendirecek olan başarılı Türk kızı Züleyha,

“Bir sonraki tura geçeceğimizden ümitliyim. Burada her şey çok güzel. Özellikle birlikte yaptığımız kahvaltılar çok eğlenceli geçiyor. Ancak sürekli yapılan provalar yüzünden eğlenceye pek vakit kalmıyor. Burada Gaye, Alessandro ve Janina ile iyi arkadaş oldum” dedi.

Lüks villa keyfi
Babası Türk ve annesi Sırp olan Alex (24) ise İbiza'da lüks bir villada yaşamanın keyfini çıkarttıklarının belirterek, şunları söyledi:

“Yaşadığımız villada hepimiz birbirimizle iyi anlaşıyoruz. Ancak Cem ile iyi arkadaş oldum. Buradaki hayata daha yeni yeni alıştığımızdan ötürü henüz bir rekabet ortamı oluşmadı. Ancak bunun yakında zamanda değişeceğini düşünüyorum. Loreen'in 'Euphoria' adlı şarkısını seslendireceğimiz grubumla da çok iyi anlaşıyorum. Sürekli provalar yapıyoruz. Hem grup içinde iyi anlaşmamız hem de tanınmış bir şarkıyı seslendirecek olmamız, bir sonraki tura geçmemiz için ümitli olmamızı sağlıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!