İki Türk’e ‘Tanınmamış Kadınlar’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

İki Türk’e ‘Tanınmamış Kadınlar’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2012 15:17

Londra’da aralarında iki Türk kadınının da yer aldığı 40 kadına, 2012 yılının toplum içerisinde tanınan ve büyük rol oynayan kadınları olarak, Tanınmamış Kadınlar Ödülü verildi.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’nin başkenti Londra’da, 2012 Uluslararası Kadınlar Günü’nün bir parçası olarak yoğun Türk nüfusuna sahip Haringey Belediyesi, bölgedeki kadınların başarılarını ve toplum içindeki önemli rollerini kutladı.
Aralarında İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği’nden (TWPA) Ayten Süvari ve Ayşe Münir adlı iki Türk’ünde yer aldığı 40 kadına, Adı Unutulmuş Kadınlar (Unsung Women’s) Ödülü verildi. Enfield and North East London Koleji’nin, Tottenham Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, 30 yıla yakın TWPA’a gönüllü olarak çalışan üyesi Süvari ve Münir’e, ödüllerini Haringey Belediye Başkanı Gina Adamou, takdim etti.

Bilindiği gibi, geleneksel olarak her yıl Haringey Kadınlar Formu, bölgede yaşayan etnik bölge sakinlerinin kendi toplumları veya diğer herhangi insanlar için, gönüllü olarak yardım başarısını yürüten 40 kadına “Tanınmamış Kadınlar” ödülü veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!