İdil Üner'e dizide başrol

Güncelleme Tarihi:

İdil Ünere dizide başrol
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2008 16:33

Almanya'da yayın yapan RTL televizyonunda oynatılacak olan "Brains-Beyinler" adlı filmde İdil Üner adlı Türk sanatçı başrolü aldı.

Haberin Devamı

Almanya'da en çok izlenen RTL televizyon kanalında gösterilecek olan "Brains" (Beyinler) adlı dizide İdil Üner adlı Türk sanatçı başrolü aldı. UFA film şirketi tarafından çevrilen 45'er dakikalık dizi filmde İdil Üner, beyin operatörü Dr. İnes Sturm olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

BAYAN BİR DOKTORUN HAYATI

Dizide İnes Sturm karakterini canlandıran İdil Üner, bir beyin cerrahının yaptığı doğum sonrası yaşadığı beş yıllık bir aranın ardından mesleğine dönmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Daha önce ZDF kanalında "Kriminaldauerdienst" adlı dizide oynayan İdil Üner, Fatih Akın'ın "Temmuz'da" adlı aşk komedisinde oynadığı rolle şöhreti yakaladı.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan RTL telvizyon kanalı, "Dizide beyin ameliyatlarından müthiş görüntüler izlenebilecek" şeklinde bir önbilgi verdi. Filmde izlenecek beyin ameliyatlarının yüksek çözünürlüklü dijital kamerayla filme alındığı da bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!