Hürriyet Frankfurt'ta koştu

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Frankfurtta koştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 20:39

Dünyanın beş kıtasında ve 12 ülkesinde aynı anda gerçekleştirilen "JP Morgan Corporate Challenge" koşusu Frankfurt'ta da yapıldı.

Haberin Devamı

Geçen yıl 72 bini aşan rekor katılımlı dev halk etkinliğinde, bu yıl 2 bin 742 şirketten 68 bin 500 kişi koştu. Frankfurt kent merkezinde 5,6 kilometrelik güzergahta yapılan koşuda, Hürriyet Gazetesi de 9 kişilik takımla katıldı. Ebru Akgün'ün kaptanlığını yaptığı Hürriyet takımında Emine Altın, Ebru Akgün, Ayhan Can, Naki Çolak, Dr. Halil Dölek, Ferit Kaya, Deniz Özsayar, Yüksel Uludağ ve Gürsel Köksal yer aldı. Hürriyet ekibinden Ayhan Can, koşuyu 30 dakikada tamamlayarak takım birincisi olurken, Deniz Özsayar 33, Yüksel Uludağ 36, Naki Çolak 37, Gürsel Köksal 38, Dr. Halil Dölek 40, Ebru Akgün ve Ferit Kaya 41, Emine Altın 42 dakikada yarışı başarıyla tamamladılar.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koşunun birincisi erkeklerde Bongrain Deutschland şirketinden Christophe Chayriguet ve kadınlarda da Alman Merkez Bankası'ndan Jenny Schulz oldu.

Frankfurt'ta ilki 1993 yılında yapılan ve 57 şirketten 527 koşucunun katıldığı ve genel müdüründen sekreterine, kısım şefinden çaycısına kadar şirketlerin her kademesinden çalışanların yan yana yarıştığı koşudan elde edilen geliri, yarışa adını veren Amerikan JP Morgan Bankası da bağışta bulunarak 246 bin Euro'ya tamamladığı ve bu paranın engelli sporcuları desteklemek amacıyla harcanacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!