Hürrem Sultan Berlin'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Hürrem Sultan Berline geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2012 13:35

BU yıl 10. su düzenlenecek olan Berlin Türk Filmleri Haftası nedeniyle Berlin'e bir çok ünlü isim gelecek.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ünlenen ve dizide Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli de Berlin'e gelecek yıldızlar arasında yer alıyor. Meryem Uzerli, etkinliğin 19 Nisan'da gerçekleşecek açılış galasına katılarak, yapımcı Türker İnanoğlu'na onur ödülü takdim edecek.

Meryem Uzerli'nin yanısıra, Hülya Koçyiğit, oyuncu İlker İnanoğlu da festivalin açılış galasında hazır bulunacak. 28 Nisan'a kadar devam edecek olan Türk Filmleri Haftası'nın açılışında geçen yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 5 dalda ödül kazanan Zenne filmi gösterilecek.

Berlin Türk Filmleri Haftası bu yıl İstanbul temasını işliyor. Bu bağlamda, Berlin Türk Evi'nde İstanbul'la ilgili çekilen belgesel filmler gösterilecek. Film Haftası kapsamında Berlinli komedyen Murat Topal da sahne alıyor. Açılış galasında 10 dakikalık kısa bir gösteri sunacak olan Murat Topal, etkinlik bünyesinde ise 24 Nisan'da „Topal Total“ adlı tek kişilik stand-up şovu sunacak. 10. Türk Filmleri Haftası, 29 Nisan'da Nollendorfplatz'daki Goya'da düzenlenecek konser ve partiyle sona erecek. Ünlü müzik grubu Baba Zula, kapanış partisinde bir konser verecek ardından ise dj eşliğinde parti gerçekleştirilecek.

Festivalde gösterilecek filmler:
Zenne, Bir Zamanlar Anadolu'da, Kurtuluş son Durak, Gelin, Geriye Kalan, Gölgeler Suretler, Labirent, Bu son olsun, Memleket Meselesi, Mar, Güzel günler göreceğiz, Aşk ve Devrim, Unutma beni İstanbul ve Kaybedenler Kulübü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!