Hoffenheim antrenör Stanilawski'yi gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Hoffenheim antrenör Stanilawskiyi gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2012 10:21

Bundesliga ekibi 1899 Hoffenheim Teknik Direktörü Holger Stanilawski'nin görevine son verdi. Stanilawski'nin yerine daha önce Hertha Berlin'de işine son verilen Markus Babbel'in geçmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ALMAN Bundesliga'da bu sezonki antrenör kıyımına bir yenisi daha eklendi. Daha önce 4 kulübün antrenör değişikliğine gittiği Bundesliga'da Hoffenheim beşinci kulüp olarak teknik adam değişikliği yaptı. 3 bin 330 nüfusuyla Bundesliga'ın ilk ve tek köy ekibi olan 1899 Hoffenheim Teknik Direktörü Holger Stanilawski'nin görevine son verdi.

Lig maçlarında son haftalarda takımın yaşadığı düşüş yanında en son olarak Almanya Kupası Çeyrek final maçında 2 .Lig ekibi Greuther Fürth'e evinde yenilerek elenmesi bardağı taşıran son damla oldu. 42 yaşındaki Stanilawski'nin yerine daha önce Hertha Berlin'de işine son verilen Markus Babbel'in geçmesi bekleniyor.

Beşinci teknik adam değişikliği
1899 Hoffenheim'in anasponsoru ve takımın patronu multi milyarder işadamı Dietmar Hopp"Takımın futbolu iyi değil, fazla bir geleşme göstermedeği gibi her geçen gün kötüye gidiyor. bunun önlenmesi için kan değişikliğine gitmemez gerekiyordu" dedi. 2011/2012 Sezonu'nda Bundesliga'da Hamburg, Michael Oenning'in yerine Thorsten Fink'i, Schalke Ralf Rangnick'in yerine Huub Stevens'i, Freiburg Markus Sorg'un yerine Christian Streich'i, Hertha Berlin'de Markus Babbel'in yerine Michael Skibbe'yi getirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!