Hırsız, içinde 11 aylık bebek bulunan otomobili böyle çaldı

Güncelleme Tarihi:

Hırsız, içinde 11 aylık bebek bulunan otomobili böyle çaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 09:39

İngiltere’de 27 yaşındaki bir annenin, Türk marketin önüne bıraktığı otomobili, hırsız tarafından çalındı. Arabada bulunan 9 yaşındaki üvey kızı birkaç metre sonra hareket halindeki otomobilden atlayarak kurtuldu. Ancak hırsız, çaldığı otomobille birlikte 11 aylık bebeği de götürdü.

Haberin Devamı

10:17 

Haberin Devamı

Hırsız, içinde 11 aylık bebek bulunan otomobili böyle çaldı
OLAY Türklerin yoğun olarak yaşadığı Londra’nın Enfield bölgesinde Enfield Food& Wine adlı süpermarketin önünde meydana geldi. Süpermarketin sahibi Aydın Salman, olayı şöyle anlattı:

“Toptancıdan getirdiğim malları, dükkanımın yanına park yaptığım otomobilden taşıyordum. Karşımıza, üç kapılı siyah bir araç park yaptı. Otomobilden inen iki kadından biri bizim markete, diğeri de hemen yanımızdaki markete alışveriş için girdi. O sırada aracı gözünü kestiren bir şahıs, hızlı bir hamleyle sürücü koltuğuna binmiş ki, otomobil anında hareket etti. Kalkış yapmasıyla birlikte, bir kız çocuğu korkudan sol kapıdan kendini yere attı. Aracı içinde bulunan bebekle birlikte çalan şahıs, olay yerinden kaçtı. Kız çocuğu yerden kalkıp, koşar adımlarla ‘Bebek, bebek’ diye bağırarak annesinin yanına gitti. Otomobilin içinde bebeğinin olduğunu söyleyen anne, ‘Bebeğim çalındı’ diye, feryat etti. Durumu hemen polise bildirdik.”

Haberin Devamı

YOLLARA DÜŞTÜK UMUTLA
“Beklemekten sıkılan anne, ‘Hırsız belki bebeği yol kenarında bırakmıştır’ umuduyla, yakınımızdaki kuaför salonu sahibi kadının kullandığı araçla yola çıktı. Ben de, aynı düşüncelerle otomobilime bindim ve hareket ettim. İlerde annenin bindiği araçla polis aracını yan yana gördüm. Ancak, ben yoluma devam ettim. Arama çalışmalarımız sonuç vermedi. Olay yerine geldiğimde, kız çocuğunun yaralarının tedavi edildiğini gördüm. Daha sonra Hertfordshire polisi aradı ve bebeğin bir saat uzaklıktaki bir evin önüne sapasağlam bırakılmış olduğunu, aracın ise bebeğin bırakıldı yere yakın bir mesafede terk edilmiş bir halde bulunduğunu söyledi.”

Haberin Devamı

POLİS ‘TESLİM OL’ ÇAĞRISI YAPIYOR
İngiliz polisi bilgi almak, tanıkların bilgisine başvurmak ve özellikle şüphelinin teslim olması için çağrı yapmaya devam ediyor. Enfield Bölgesi Suç Araştırma Bölümü Dedektifi Chris Rixon, “Zanlıyı hemen bulmamız hayatı önem taşıyor ve olayla ilgili soruşturmaya yardımcı olacak bilgisi olan herkese bizimle temasa geçmeleri çağrısı yapıyorum. Yaşanan bu durum, her annenin en kötü kabusu. Zanlıya çok geç olmadan teslim olma çağrısı yapıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!