Hessen, Güldere'yi uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Hessen, Güldereyi uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2008 21:18

Görev süresi dolan Frankfurt Başkonsolosu Salih Boğaç Güldere ve Muavin Konsolos Güçlü Kalafat ve İdari Ataşe Hasan Refik Mamak için veda programı düzenlendi. Boğaç Güldere konuşmasında "Görev yaptığım 49 ay boyunca vatandaşlarımıza Türk olmanın gururunu yaşatmak için çaba gösterdik" diyerek, Frankfurt'taki Türk toplumuna veda etti.

Haberin Devamı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Frankfurt Şubesi tarafından görev süreleri dolan Başkonsolos Salih Boğaç Güldere, Muavin Konsolos Güçlü Kalafat ve İdari Ataşe Hasan Refik Mamak için Frankfurt'ta bir veda programı düzenlendi.

Türk, Alman çok sayıda resmi kurum, dernek temsilcileri ile çeşitli şirket ve bankaların üst düzey yöneticilerinin katıldığı törende Hessen Türk Dernekleri Koordinasyon Kurulu Başkanı İrfan Dinç, Başkonsolos Güldere'nin görev süresince herkese aynı hassasiyet ve içtenlikle davranmasına dikkat çekerek, özellikle ayrım yapmaksızın bütün cemiyetlere ve derneklere gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

Görev süreleri dolan çalışma arkadaşlarını da yanına alarak Frankfurt Kitap Fuarı etkinliğini yaşamış olmaktan ve onur konuğu olarak ilk kez Avrupa'da Türkler'in kendilerini kabul ettirmek için gösterilen böylesine özverili ve yoğun bir çalışma içinde yer almaktan duyduğu gururu dile getiren Salih Boğaç Güldere, "Görev yaptığım 49 ay boyunca vatandaşlarımıza Türk olmanın gururunu yaşatmak için çaba gösterdik" dedi. Güldere veda konuşmasının sonunda "Sizleri hatırlamayacağım çünkü hatırlamak için önce unutmak lazım. Oysa ben sizleri hiç unutmayacağım" sözleri ile davetlilerden büyük alkış aldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!