Hertha'da beklenen son!

Güncelleme Tarihi:

Herthada beklenen son
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 13:50

BUNDESLIGA'nın 18. haftasında Hertha Berlin sahasında Werder Bremen'e 4-1 yenildi. Werder Bremen'in bir golünü atan Ömer Toprak, bu sezon ikinci kez gol sevinci yaşadı. Alınan yenilgi sonrası Teknik Direktör Bruno Labbadia ve Sportif Direktör Michael Preetz'in görevine son verildi. Hertha bu sezon teknik direktör değiştiren dördüncü takım oldu. Daha önce Schalke, Mainz ve Dortmund sezona başladıkları teknik direktörleriyle yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Labbadia ve Preetz'i alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak kabul eden yönetim, her iki ismin görevine de son verdi. Hertha Berlin son dört maçta sadece bir gol atmış ve bir puan alabilmişti. Werder Bremen maçı öncesi bir grup taraftar Olimpiyat Stadı'nın önünde toplanmış ve kötü gidişin sorumlusu olarak Preetz'i görmüştü. Yönetim de taraftarın sesini duydu, 12 yıldır sportif direktörlük yapan Preetz'in biletini kesti.

Herthada beklenen son
DARDAİ'Yİ İSTEMEDİ
Labbadia'nın gönderilmesiyle adı Macar teknik adam Pal Dardai'nin isimi öne çıktı. Dardai, Hertha Berlin'de 2015-2019 yılları arasında görev yapmıştı. Oldukça başarılı olan Dardai'nin görevden alınmasını ve yerine uluslararası alanda isim yapmış bir teknik direktör getirilmesini Preetz yönetime dayatmıştı. Dardai'den sonra Hertha Berlin'de dört teknik direktör görev yaptı. Dördü de beklentileri karşılayamadı. Hertha bu sezon ise tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 18 maçta sadece 17 puan toplayabildi. Hem Preetz'in hem de Labbadia'nın Hertha Berlin ile 2022 yılının haziran sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

BİELEFELD DE FARK YEDİ
Ligin 18. haftasında sahasında farklı yenilen bir diğer takım Bielefeld oldu. Konuk ettiği Frankf1urt'a 5-1 yenilen Bielefeld'in de 17 puanı bulunuyor. Haftanın sürpriz galibiyetini ise kriz yaşayan Mainz aldı. Sahasında lig ikincisi RB Leipzig'i 3-2 yendi. Deplasmanda Leverkusen'i 1-0 yenen Wolfsburg, haftayı üç puanla kapatmayı bildi.

MAÇ SONUÇLARI
Gladbach 4–2 Dortmund
Augsburg 2–1 Union Berlin
Leverkusen 0–1 Wolfsburg
Mainz 3–2 RB Leipzig
Freiburg 2–1 Stuttgart
Bielefeld 1–5 Frankfurt
Hertha Berlin 1–4 W. Bremen

BAKMADAN GEÇME!