Her şey Metehan için

Güncelleme Tarihi:

Her şey Metehan için
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2020 11:06

İngiltere’nin Leicester kentinde yaşayan Tip-1 SMA hastası Metehan Fidan’ı kurtaracak tedavi için zaman daralırken, Tuğçe Karagöz’ün sunuculuğunu yaptığı bağış kampanyasında 55 bin sterlin toplandı. Böylece, Metehan’ın tedavisi için gereken 1.9 milyon sterlinin şu ana kadar 870 bin sterlinlik kısmı toplanabildi. Tedavinin başlayabilmesi için paranın da ocak ayına kadar toplanması gerekiyor.

Haberin Devamı

Her şey Metehan için
TELEVİZYON programcısı Tuğçe Güneş Karagöz’ün gerçekleştirdiği bağış canlı yayınına, Metehan’ın babası Tuncay Fidan, Türk toplumunun yoğun bir şekilde yaşadığı Londra’nın Enfield ilçesi Belediye Başkanı Sabri Özaydın, Medi-Park Clinic Başhekimi ve Psikiyatri Uzmanı Dr. İbrahim Yahli de katıldı. İbrahim Yahli, canlı yayına katılan konuklardan gelen SMA hastalığıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Programa Hülya Cengiz Özdemir ve Nazlı Kolçak da katkı sundu. Karagöz ise önümüzdeki günlerde yeni bir yardım programının daha olacağını söyledi. Canlı yayın gecesi, Lordship Lane bölgesinde bulunan Serhat Mobilya da Metehan’ın kampanyaya gelir elde edilmesi için 2 bin 550 sterlin değerinde koltuk takımı bağışladı.
Her şey Metehan için

SMA hastası Metehan ile babası Tuncay Fidan ve Zeliha Fidan.

Haberin Devamı

Yerel saatle 19.00’da başlayan bağış gecesi sabah saat 04.00’e kadar sürdü ve 55 bin sterlinlik bağış toplandı. Metehan bebek için İngiltere, Türkiye ve dünyanın farklı coğrafyalarından bağış yapmak isteyenler, aşağıdaki linki tıklayarak yardımda bulunabiliyor:
https://uk.gofundme.com/f/metehan039s-sma-type-1-treatment

Her şey Metehan için

Metehan’ın babası Tuncay Fidan, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, Medi-Park Clinic Başhekimi ve Psikiyatri Uzmanı Dr. İbrahim Yahli ve programın sunucusu Tuğçe Güneş Karagöz. (soldan- sağa)
Her şey Metehan için

Bir mobilya şirketi Metehan bebeğe 2 bin 550 sterlin değerinde koltuk takımı bağışladı.

BAKMADAN GEÇME!