Henüz yürümüyor

Güncelleme Tarihi:

Henüz yürümüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 12:52

Almanya'nın Murnau kentinde Kaza Kliniği'nde tedavisi süren sanatçı İbrahim Tatlıses'in terapisinin olumlu yönde ilerlediği, ancak henüz yürümeye başlaması için çok erken olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Almanya'da Murnau Kaza Kliniği'nde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in terapisinin olumlu yönde ilerlediği açıklandı. Ancak sanatçının yürüyebilmesi için çok erken olduğu belirtildi. Sanatçının menajeri Eyüp Kanat ve kardeşi Hüseyin Tatlı, Tatlıses'in henüz yürümeye başlamadığını söyledi.


Menajer Kanat, “Fizik tedavi olumlu yönde ilerliyor. Her gün terapi yapılıyor. Ama henüz yürüme yok. Bunun için zaten çok erken. Fakat terapi çok olumlu gidiyor. İnsan yardımıyla tekerlekli sandalyde oturuyor. Zaman zaman yemeğini de sandalyede yiyor. Yeni bir gelişme olduğu zaman oğlu Ahmet Tatlı açıklama yapacak. Tatlıses'in yürüdüğü haberiyle ilgili çok telefon geldi. Ancak henüz bu aşamaya gelinmedi" dedi.


Tatlıses'i hiç yalnız bırakmayan kardeşi sanatçı Hüseyin Tatlı da ağabeyinin sol koluna yönelik fizik terapi yapıldığını, avcuna top verilerek, topu tuttuğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!