Hemzemin geçitte feci kaza: 3 kişi öldü

Güncelleme Tarihi:

Hemzemin geçitte feci kaza: 3 kişi öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2023 10:58

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Hannover yakınlarındaki Neustadt am Rübenberge’de hemzemin geçitte bir trenin araca çarpmasıyla üç genç hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

POLİS sözcüsü, bu sabah erken saatlerde meydana gelen kazada, aracın, bariyerler kapalıyken hemzemin geçide girdiğini açıkladı. Verilen bilgiye göre Neustadt am Rübenberge’nin kuzeyindeki hemzemin geçitte yer alan bariyerin, yolun tüm genişliğini kaplayacak şekilde olmadığı belirtildi. Sözcü, Hannover’den Himmelreich yönüne giden bölgesel trenin ‘tam hızla’ araca çarptığını söyledi. Yaklaşık 300 metre sürüklenen araçtaki üç genç hayatını kaybetti. Ölenlerin, Hannover’den 22 yaşındaki sürücü, Hildesheim’dan 22 yaşında bir kadın ve aracın arka koltuğunda oturan Neustadt’tan 21 yaşındaki genç bir kadın olduğu belirtildi. Trende ise 38 yolcu ve dört demiryolu çalışanı bulunuyordu. Trende bulunan bir kişi de hafif yaralandı.

Hemzemin geçitte feci kaza: 3 kişi öldü

Kaza sonrası demiryolunda enkaz kaldırma çalışmaları başladı. Polis ve itfaiye ekipleri sabah saatlerinde büyük bir ekiple olay yerine gitti. Demiryolu, internet sayfasından yaptığı açıklamayla Hannover ve Nienburg (Weser) arasındaki hattın kaza nedeniyle öğle saatlerine kadar kapalı duyurdu.

BAKMADAN GEÇME!