Hem şarj makinesi hem güç kaynağı

Güncelleme Tarihi:

Hem şarj makinesi hem güç kaynağı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2009 11:53

ALMANYA'nın Hannover kentinde 3 Mart'ta açılan Bilgisayar ve Bileşim Fuarı CeBIT 2009 tüm hızıyla devam ediyor. Fuara katılan firmalar en son ürünlerini ziyaretçilere sunuyor.

Haberin Devamı

Teknolojik yönden son yıllarda büyük atılım gösteren ve Avrupa'nın birçok ülkesini geride bırakan Türkiye'de fuarda 21 firmayla temsil ediliyor. Fuara katılan Tunçmatik Elektrik Malzemeleri Sanayi ve Ticareti A.Ş, yeni ürünleri olan Nar 800 VA isimli kesintisiz güç kaynağıyla ilgi görüyor.

Elektrik prizi, cep telefonu şarjı, USB ile kesintisiz güç kaynağını hep bir arada sunan ürün yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Tunçmatik Firması Genel Müdürü Hülya Tenlik Doğançay, Nar 800 VA'yı kenti Arge çalışmalarının ürünü olduğunu söyledi.

Firma olarak kesintisiz güç kaynakları, enerji koruma prizleri ile enerji aksesuarları ürettiklerini anlatan Doğançay, “Yenilikleri seven, enerji dalında yeni ürünler geliştiren bir firmayız. Bu nedenle Delotte'nin Teknoloji Fast 50 2008 ödülünü aldık. Arge çalışmalarına 2008 yılı başında hız verdik. Amacımız hayatı kolaylaştıran, birçok işlevi bir arada yapan makineler geliştirmek. Şu anda fuarda bunlardan birisi olan Nar'ı sergiliyoruz. Nar çok fonksiyonlu bir kesintisiz güç kaynağı. Bu güç kaynağıyla elektrikleriniz kesildiğinde saatlerce bilgisayar, televizyon izleye bilir, telefonunuzu ve şarjlı pillerinizi şarj edebilirsiniz. Nar'ın USB girişi de bulunmaktadır. Bu ürünü Türkiye'de ilk olarak biz yaptık ve büyük ilgi gördü. Nar fuarda da ilgi görüyor. Kendisi küçük işlevi çok olan ürünümüzün ilgi gömesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!