Hem alışverişte hem ulaşımda indirim

Güncelleme Tarihi:

Hem alışverişte hem ulaşımda indirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2011 15:19

ALMANYA’nın önde gelen marka kıyafetler ve aksesuvarlar satan merkezlerinden biri olan Wertheim Village outlet merkezi, yüzde 60’a varan indirimli satışlardan yararlanmaları için müşterilerine özel bir kampanya başlattı.

Haberin Devamı

Kampanya çerçevesinde, pazar hariç her gün sabah saat 09.30’da Frankfurt Ana Tren Garı’nın güneyindeki otobüs parkının karşısındaki Mannheimerstr. 15 adresinden veya saat 10.00’da Konstablerwache’nin yakınındaki Westin Grand Hotel’den kalkan otobüslere binen iki kişiden, tek kişilik bilet ücreti alınacak. Bunun için internetteki ‘www.Bus.WertheimVillage.com’ adresine girilerek, Promotion-Code: COSSE0183 numaralı şifrenin yazılması yeterli. Tek kişilik biletin fiyatı 10 Euro. 16 yaşından küçüklerden ise ücret alınmıyor. Otobüslerin geri dönüş saati ise 15.00.

YÜZDE 60 İNDİRİM
Escada, Aigner, Baldessarini, Pepe Jeans, Mandarina Duck, Wolford, Bogner Philipp Plein gibi akla gelen birçok dünyaca ünlü markanın yer aldığı 210 butikte, yıl boyunca en son moda koleksiyonlar, yüzde 60’a varan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Müşteriler, markalar ve sunulan fırsatlar için ayrıntılı ‘www. WertheimVillage.com’ ve ‘www.IngolstadtVillage. com’ internet adreslerinden bilgi alabiliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!