Haydi pamuk eller cebe

Güncelleme Tarihi:

Haydi pamuk eller cebe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2013 10:05

NORVEÇ’in Veliaht Prensi Haakon, hafta sonu 40’ıncı yaş gününü kutlamak için yakın arkadaşlarını Skaugum’daki yazlık saraya davet etti.

Haberin Devamı

Kutlama öncesi saraydan davetlilere gönderilen mektupta, kutlama için tutulacak sanatçıların masraflarını karşılamak için para istendi. Ayrıca bugüne kadar yapılan davetlerin aksine davetlilerin şık kıyafetlerle değil, serbest kıyafetlerle gelmeleri istendi.

BANKA HESABI VERİLDİ
Hippi partisi düzenlediğini belirten Prens Haakon’un, bazı masrafları kendisinin karşılayacağı bazılarını karşılamak için davetlilerin ellerini ceplerine atmalarını istediği bildirildi. Saraydan davetlilere gönderilen, Prenses Mette Marit imzalı mektupta ise büyük Rock gruplarının doğum gününde çalacağı ve sözde Prens Haakon’a sürpriz yapılacağı bildirildi. Ancak mektup doğum günü kutlamaları başlamadan basına yansıdı. Mektupta davetlilerin yapacakları para yardımını nereye yatıracakları konusunda banka hesabı verildi. Cumartesi ve Pazar iki gün sürecek doğum günü kutlamalarına 200 kişinin davet edildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!