Haydi final maçına

Güncelleme Tarihi:

Haydi final maçına
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2008 10:12

Regionalliga'da başarılı bir grafik çizen mavi beyazlı ekip, bir üst lig Bundesliga'da oynayan TeBe ile bugün Berlin Kupa Şampiyonluğu (Berlin Coca-Cola Kupası) için mücadele edecek. Maç saat 14.00'de Neukölln Oderstrasse'deki Tasmania'nın sahası Werner-Seelenbinder Sportpark'da oynayacak.

Haberin Devamı

Sezonda başarılı olduklarını ve hala Bundesliga'ya çıkma iddialarını sürdürdüklerini kaydeden Antrenör Hasan Keskin, Berlinli sporseverleri Neukölln Oderstrasse'deki Werner-Seelenbinder Sportpark'ta oynanacak olan kupa şampiyonluk maçına davet etti. Gençleri yalnız bırakmamalarını ve desteklemelerini isteyen Keskin, “Nasıl yarı finalde lig lideri Hertha 03'u yenip finale kaldıysak, final maçında da bir üst lig Bundesliga'da oynayan TeBe'yi yenip, Berlin Kupası'nın sahibi olacağız. Ligde de Bundesliga planlarımız hala sürmektedir.

Geçtiğimiz hafta Alper'in hasta ve Andre'nin sakatlığı nedeniyle takımda yer almamaları, Tolga'nın sarı kırmızı kart cezası görüp oyun dışı kalmasıyla deplasmanda Hallescher FC'ye 3-0 mağlup olduk. Ama her şey bitmiş değil ve hala şansımız var. Sporseverlerden gençlerimizi Kupa şampiyonluğu maçında yalnız bırakmamalarını ve desteklemelerini bekliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!