Haydi Fener!

Güncelleme Tarihi:

Haydi Fener
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2008 12:20

Devler Ligi'nde çeyrek final kovalayan F.Bahçe, İspanyol Boğası Sevilla'yı Kadıköy'de ağırlıyor.

Haberin Devamı

İlk önce İtalyan devini, sonra Rus temsilcisini, daha sonra Hollandalıları geride bırakan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol Boğası Sevilla'yı Kadıköy'de ağırlıyor. Tek hedef; rövanş için avantaj yakalamak. Kadıköy'den çıkan olmadı. İspanyollarıçıkarma Fenerbahçe.

Fenerbahçe
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
R.Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
U.Boral
Alex
Kezman

Sevilla
Palop
Alves
Mosquera
Escude
Dragutinovic
Navas
Maresca
Poulsen
Capel
Kanoute
Fabiano

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: Florian Meyer (Almanya)
Saat: 21.45 (Türkiye saati ile)
Yayın: Star TV


Şampiyonlar Ligi'nde 31. sınav

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 5. kez katıldığı bu sezon tarihinde bir ilke imza atarak 2. tura yükselen Fenerbahçe, bugün İspanyol rakibi Sevilla ile yapacağı maçla bu ligdeki 31. maçına çıkacak. Devler Ligi'nde yaptığı toplam 30 maçta 9 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 4 beraberlik, 17 yenilgi alırken, attığı 31 gole karşılık kalesinde 51 gol gördü. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı 15 iç saha maçında 7 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 1 beraberlik 7 yenilgi aldı.


Kadroda değişiklik yok

Fenerbahçe'de Sevilla maçı öncesi sakatlığı bulunan Deniz dışında eksik yok.

Teknik direktör Zico'nun İspanyol ekip karşısında, Çaykur Rizespor ile son yapılan maçta sahaya sürdüğü ilk 11 kişilik kadroda değişiklik yapmaması bekleniyor.


Tribünler tıklım tıklım

Biletleri günler öncesinde tükenen maçta, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri tıklım tıklım dolacak.

Kadıköy'deki önemli maçlarda tribünlerde yaptıkları organizasyonlarla renkli görüntüler oluşturan taraftarların, bugünkü mücadelede de statta coşkulu bir atmosfer oluşturması bekleniyor.


Medya büyük ilgi gösteriyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bugün Fenerbahçe ile İspanya'nın Sevilla takımı arasında yapılacak 2. tur ilk maçına yerli ve yabancı basın büyük ilgi gösterdi. Taraftarların günler öncesinde biletlerini tükettiği maç için, Türkiye Spor Yazarları Derneği'de (TSYD), yerli ve yabancı basın kuruluşlarından gelen yoğun taleple karşılaştı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı İslam Çupi Basın Tribünü'ndeki koltuk kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle, taleplerin sınırlandırılması istendi. Maçı basın tribününden, büyük çoğunluğunu İspanyol gazetecilerin oluşturduğu 45 yabancı, 100'e yakın da Türk medya mensubu takip edecek. Karşılaşma için saha içinde de 100'e yakın foto muhabiri görev yapacak.


Saraçoğlu'dan tüm hazırlıklar tamamlandı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Fenerbahçe ile İspanya'nın Sevilla takımları arasında bugün oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi. 2 tur ilk maçı için tamamen hazır hale getirildi.

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemin, saha kenarı ve tribünlerinin kardan temizlenmesi çalışmalarına dün sabah saatlerinde başlandı.

Görevlilerin yoğun çalışması sonucu Şükrü Saracoğlu Stadı, karlardan tamamen temizlendi. Öte yandan stat, UEFA'nın belirlediği, reklam panoları ve iç hazırlıklar kriterleri doğrultusunda da hazır hale getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!