Hatice’nin vasiyeti yerine getirildi

Güncelleme Tarihi:

Hatice’nin vasiyeti yerine getirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2013 10:17

Almanya’nın Garbsen kasabasında 16 Mayıs’ta lösemi hastalığına yenik düşen Hatice Kılıçkaya’nın ailesi, genç kızlarının vasiyeti üzerine Ardahan Posof’daki Ilgar Dağı’na çıktı. Ardından lösemi hastalarını ve fakir aileleri ziyaret eden aile tekrar Almanya’ya döndü

Haberin Devamı

KISA süre önce lösemi hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yuman 22 yaşındaki Hatice Kılıçkaya’nın ailesi kızlarının vasiyetini yerine getirdi. Almanya genelinde başlatılan kampanyalar sonrasında ilik naklinin de yapılmasına rağmen kızlarını lösemi hastalığına kurban veren anne Neşe (46) ve baba Ulvi (46), çocukları Zuhal (19) ve Murat (14) ile birlikte sıla yolunda vasiyet yolculuğu yaptı.

HEPSİNİ O İSTEDİ
Altı haftalık süre içerisinde dağlara çıkan, lösemi hastaları ve fakir aileleri ziyaret eden aile, kızlarının vasiyetlerini yerine getirmenin huzuru ile Almanya’nın Garbsen kasabasına döndü. Altı haftalık sürenin acı, hüzün ve gözyaşlarıyla geçtiğini söyleyen anne Neşe Kılıçkaya, “Artık hayat bana hep acı veriyor. Kızım sanki bir anda gelecekmiş gibi hissediyorum. Gözlerim her yerde onu arıyor. O, hayat doluydu. Onun vasiyetleri vardı. Onları yerine getirmek için yola çıktık. Ardahan Posof’da Ilgar dağına çıktık, lösemi hastalarını ve fakir aileleri ziyaret ettik, onların yanında olmaya çalıştık. Hepsini kızımız Hatice istemişti. O yaşamıyor ama halen bizimle birlikte” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!