Hangisi olacak

Güncelleme Tarihi:

Hangisi olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 23:00

G.Saray, turuncu ve morun ardından yeni sezona yeni bir renk ile girmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY, turuncu ve mor formanın ardından yeni sezonda da yeni bir renk ile girmeyi planlıyor. Geçtiğimiz sezon mor forma tercihi ile çok konuşulan sarı kırmızılı takım, bu sezon da dillerden düşmeyecek bir renk tercihinde bulunmaya hazırlanıyor. Maraton.com’da yer alan habere göre farklı renk tercihleri ile forma satışlarını arttırmayı başaran yönetim, bu kez de pembe ve ona yakın somon rengini tercih edecekmiş gibi gözüküyor. Ancak yönetimin, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasına göre 3 renk üzerinde çalışma devam ederken, ‘somon’ rengin diğerlerine oranla bir adım önde olduğu öğrenildi.
Mor forma fark attı
Yeni sezonun sürpriz formasını kimin tanıtacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Çünkü turuncu formayı Kewell, mor formayı ise kaptan Arda Turan tanıtmıştı. Geçtiğimiz sezon 2288 adı verilen mor formayla büyük sükse yapan Cimbom yeni forma rengiyle bu sezon da olay yaratmaya hazırlanıyor.
Önce tepki çekmesine rağmen daha sonra Galatasaray Store’un forma satışlarında adeta bir patlama yaratan mor formanın satışları turuncu formanın satışlarını neredeyse 4’e katlamıştı. Sarı kırmızılı kulüp taraftarlarının fikirlerini paylaştıkları Ultraslan Forum’da ve Galatasaray bloglarında yer alan haberlere ve bilgilere göre “somon” renkli formanın yeni sezon formaları arasında olabileceği konuşuluyor.

AÇIK MOR

Haberin Devamı

Geçen sezon çok beğenilen mor formanın daha açık tonu yeni sezon için düşünülüyor.

PALERMO

Galatasaray’ın sürpriz forması için favori renkler arasında Palermo pembesi de var.

SOMON

Düşünülen bir başka renk ise somon. Bu renk forma diğerlerine göre bir adım önde.

29 Temmuz’u bekleyin

GALATASARAY’da Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı olan yönetici Cemal Özgörkey, merakla beklenen yeni sezon formalarının 29 Temmuz’da tanıtılacağını söyledi. Özgörkey, “Her zaman olduğu gibi yeni sezon öncesi de sürpriz renkte bir formamız olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!