Hamit top başı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hamit top başı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 09:21

Bayern Münih takımının Türk oyuncusu Hamit Altıntop yedi haftalık sakatlık süresinden sonra tekrar top başı yaptı. Hamit yeniden sahaya dönmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ufuk ERENOĞLU/MÜNİH

TÜRK Milli Takımının Belarsu’la yaptığı dostluk maçında sakatlanan Bayern Münih’in gözde oyuncusu Hamit Altıntop yedi hafta aradan sonra tekrar sahalara döndü. Belarusya ile yapılan dostluk maçında tarak kemiği kırılan Hamit Altıntop hızla yeniden sezona hazırlandı. Hamit Altıntop şimdi Bayern Münih spor tesislerinde her gün idman yaparak tekrar formuna kavuşmak için yoğun çalışıyor.

Uzun bir aradan sonra tekrar sahaya dönmekten çok mutlu olduğunu vurgulayan milli oyuncumuz Hamit Altıntop, Hürriyet’e şöyle dedi: “Belarus ile yapmış olduğumuz dostluk maçının 22 dakikasında sakatlanmam benim için bir şok oldu. Çünkü Bayern Münih şampiyon olmaya oynuyordu. Bir de hedefim Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası finallerinde oynamaktı. Ama şimdi çok mutluyum. Avrupa şampiyonası finallerine yetişeceğim. Eğer buna katılamasaydım çok üzülürdüm. Çünkü bunun için çok çalıştım.”

Haberin Devamı

Altıntop, Almanya Şampiyonu olan Bayern Münih Takımı ile dün Münih Belediye binasında yapılan kutlama törenlerine katıldı. Hamit Altıntop hemen ardından Pazar günü Türk Milli Takımı Almanya kampına katılacağını söyledi ve “yapacağımız hazırlık maçları benim için de çok iyi olacak. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Türk taraftarların hazırlık karşılaşmalarında bizi desteklemelerini bekliyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!