Hamburg lider

Güncelleme Tarihi:

Hamburg lider
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2008 12:12

Dortmund, 3-0 geriye düştüğü Schalke ile 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ise Köln deplasmanından 3-0'lık galibiyetle döndü. Hoffenheim ile Stuttgart golsüz berabere kalarak haftayı birer puanla kapadılar. Leverkusen'i 3-2'lik skorla geçen Hamburg zirveye yükseldi.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 3. haftasında liderlik koltuğuna Hamburg oturdu. Schalke lider olarak gittiği Dortmund deplasmanında 3-0'lık skor üstünlüğünü koruyamayıp 3-3 berabere kalınca, sahasında Leverkusen'i zor da olsa 3-2 mağlup eden Hamburg 10 puanla lider oldu. Bayern Münih ise Köln deplasmanında 3-0'lık rahat bir galibiyet alarak 8 puanla ikinci sıraya yükseldi.

DORTMUND-SCHALKE: 3-3

Dortmund, 3-0 geriye düştüğü Schalke ile 3-3 berabere kaldı. 83 bin kişinin izlediği maçta Schalke 20. dakikada kazandığı penaltıyı Farfan ile gole çevirdi: 0-1. 39. dakikada Rafinha farkı ikiye yükseltti: 0-2. 54. dakikada Westerman'dan gelen kafa golüyle skor 3-0 oldu. Dortmund, 67. dakikada Subotic'in kafa golüyle ilk golünü kaydeden Dortmund 70. dakikada Frei ile bulduğu golle farkı bire indirdi: 2-3. Pander'in sarı-kırmızı, Ernst'in kırmızı kart görmeleriyle sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında Dortmund 89. dakikada Frei ile penaltıdan beraberliği sağladı: 3-3. Nuri Şahin ile Halil Altıntop forma şansı bulamadılar.

KÖLN-BAYERN MÜNİH: 0-3

Köln evinde güçlü Bayern Münih'e boyun eğdi: 0-3. Daum'un çalıştırdığı FC Köln'ün Ümit Özat'sız çıktığı karşılaşmada Bayern karşısında sadece ilk yarı dayanabildi. Bayern Münih'te geçen yılın Bundesliga gol kralı Toni 53. dakikada topu Köln filelerine gönderip ligdeki ilk golünü attı. İtalyan yıldız 60. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçın skorunu belirleyen üçüncü golü 90. dakikada Podolski attı. 0-3.

HAMBURG-LEVERKUSEN: 3-2

Hamburg evinde 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Leverkusen'e 3-2 yenmesini bildi. Barnetta'nın 4. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçen Leverkusen 24. dakikada Helmes'le ikinci golünü kaydetti: 0-2. 30. dakikada Guerrero ile farkı bire indiren Hamburg 51. dakikada Olic ile skora eşitlik getirdi. Hamburg'a üç puan getiren golü 72. dakikada Petric attı: 3-2.

HOFFENHEİM-STUTTGART:0-0

Hoffenheim evinde Stuttgart ile golsüz berabere kaldı. Her iki takımın orta sahada geçen mücadelesinde seyirciler gol sevinci yaşayamadı.

HERTHA BERLİN-WOLFSBURG: 2-2

Hertha Berlin ile Wolfsburg 1-1 berabere kalarak haftayı birer puanla kapadılar. Wolfsburg 1. dakikada Costa ile deplasmanda 1-0 öne geçti. İkinci yarıya atak başlayan Hertha 57. dakikada Kacar'ın kaydettiği golle skora eşitlik getirdi:1-1. Olimpiyat Stadı'nda Berlin 85. dakikada Cicero ile 2-1 öne geçti. Maçın son dakikasanda Riether Wolfsburg'a beraberlik getiren golü kaydetti: 2-2.

BREMEN-COTTBUS: 3-0

Bremen kendi seyircisi önünde Cottbus'u ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı mağlup etti: 3-0. İlk yarısı golsüz berabere kapanan maçın ilk golü Diego'dan geldi. 63. dakikada oyuna giren Mesut Özil, Brezilyalı Diego'nun 75. dakikada attığı golün asistliğini yaparak alkış topladı. 80. dakikada Frings ve 83. dakikada Sanogo'un golleriyle Bremen sahadan 3-0 galip ayrıldı.

2 maç bugün

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 4. haftası bugün oynanacak olan Hannover-Mönchengladbach, Bochum-Bielefeld maçlarıyla tamamlanacak. Her iki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!