Halis Toprak'ın kızından davullu- zurnalı düğün ye

Güncelleme Tarihi:

Halis Toprakın kızından davullu- zurnalı düğün ye
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2010 11:16

GEÇEN 6 Mayıs’ta Fransa’da Cengiz Karavan ile hayatını birleştiren işadamı Halis Toprak’ın kızı Ayfer Toprak, aile dostları ve yakın arkadaşları için Bodrum’da yemek verdi. Yemekte, davetliler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Haberin Devamı

6 Mayıs’ta Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde sade bir törenle evlenen Siirtli işadamı Cengiz Karavan ve Diyarbakırlı işadamı Halis Toprak’ın kızı Ayfer Toprak, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde aile dostları ve arkadaşları için bir yemek verdi. Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi’ndeki Port Cafe’de düzenlenen yemeğe İstanbul sosyetesinin önde gelen isimleri katıldı. İclal Aydın, Serpil Yılmaz, Fulya- Doğan Gündoğdu, Esra Oflaz, Ziya Güvenkaya, Nesligül Aksoy, Ayfer Toprak’ın kardeşi Sevgi Tunga, eşi Alper Tunga ve oğlu Berk Tunga’nın yer aldığı yemekte, mekan davul zurna sesleriyle inledi. Davul- zurna eşliğinde Diyarbakır ve Siirt yöresine ait müziklerle mekana gelen çift, Halk Oyunları Ekibi ile birlikte halay çekti. Konukların da halaya katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Cengiz Karavan, “Eşimle ilk tanıştığımız dönemde tatil için gittiğimiz Paris’te evlendik. Çünkü bizim için önemli bir yerdi. Ben Siirtliyim, eşim ise Diyarbakırlıdır. Bu nedenle özümüzü ve kültürümüzü kaybetmemek için böyle bir etkinlik düşündük. Kültürümüzü yaşatmak için halay çektik.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!