Halil Öztaş HFV Ceza Kurulu Başkanı

Güncelleme Tarihi:

Halil Öztaş HFV Ceza Kurulu Başkanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 14:26

Avukat Halil Öztaş Hessen Eyaleti Futbol Federasyonu Ceza Kurulu Başkanlığına seçildi. Hessen Futbol Federasyonu'nun spor merkezi Grünberg'de yapılan seçimde 348 oyun 178'ni alan Halil Öztaş iki yıllığına başkanlık görevini yapacak.

Haberin Devamı

Almanya'da Hessen Eyaleti Futbol Federasyonu Ceza Kurul Başkanlığı'na Heusenstamm'da yaşayan Avukat Halil Öztaş getirildi.

Hessen Futbol Federasyonu'nun spor merkezi Grünberg'de yapılan seçimde delegelerin 348 oyun 178'ini alan 34 yaşındaki Halil Öztaş iki yıllığına başkanlık görevini üstlendi. Daha önce bu görevi yapan Kassel bölgesinden Adolf Hildebrandt ise 144 oyda kaldı.

Offenbach'ta kendisine ait avukatlık bürosu bulunan HFV Ceza Kurulu Başkanı Halil Öztaş, daha önce Frankfurt Bölgesi Futbol Birliği bünyesinde uzun yıllar hakemlik yapmıştı. Eyalet ligi maçlarını yöneten Halil Öztaş son üç yıldan beride Frankfurt Futbol Hakemler Birliğinin Eğitim Sorumlusu olmuştu. Avukat Halil Öztaş "Görevimi en iyi şekilde yapıp daha başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

Federasyon Başkanı Hocke tekrar seçildi

Bu yıl 32.'si yapılan Hessen Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Rolf Hocke takrar başkanlık görevine getirildi. 2011 yılı değerlendirme ve faaliyet raporunu okuyan Hocke "2 bine yakın takım ve 500 bin üyesiyle HFV Almanya'nın 5.'inci büyük federasyondur.

HFV hem mali hemde sporsal başarısı yönünden gıpta edilecek bir futbol federasyonudur." dedi. Rolf Hocke'nin yardımcılıklarına ise Torsten Becker (Hukuk sorumlusu), Stefan Reuß (Mali işler) ile Walter Biba (Futbolu geliştirme) seçildiler. Genel Müdürlük görevini Gerhard Hilgers'in yapacağı Hessen FUtbol Federasyonu'nun Futbol Sorumlu Başkanlığına ise 55 yaşındaki polis memuru Jürgen Radeck (Büdingen) seçildi. HFV'ın Kadın ve Kızlar Futbol Takımları Sorumluğuna Dr. Silke Sinning, Gençlik Sorumluğunu Carsten Well, Federasyon Hakemler Birliği Başkanlığını ise Gerd Schugard yürütecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!