Hakan Aslantaş Kayseri'de

Güncelleme Tarihi:

Hakan Aslantaş Kayseride
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2009 12:22

Kayserispor, mali durumu güçlendirip, dış ve iç transferde imzalara başladı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği'nin sağ kanat oyuncusu 24 yaşındaki Hakan Aslantaş, bugün sarı kırmızılı kulübe imza atarak Kayserisporlu oldu.

Hakan Aslantaş kimdir

Kayserispor'un daha sezon bitmeden prensipte anlaştığı Almanya doğumlu, defans ve orta sahanın sağında görev yapan Hakan Aslantaş, İngilizce ve Almanca biliyor.

Futbola 7 yaşında bir köy takımı olan TSV Raidwangen takımında başlayan, FV 09 Nürtingen SV Stuttgarter Kickers ve Stuttgart takımının altyapısında top koşturan genç oyuncu, 2004 yılında Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'ne transfer oldu.

Hakan Aslantaş, 2004 yılında geldiği Türkiye'de sırasıyla, Gençlerbirliği, Malatyaspor, Hacettepe ve son iki sezon da Gençlerbirliği forması giydi.

Hakan Aslntaş, Türkiye Kupası'nda 17 maçta 2 gol, Süper Lig'de ise 99 maçta 1 gol attı.

3 yıllık imza

Genç oyuncu, Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'nde bazı medya mensuplarının çağırıldığı törenle 3 yıllığına sarı kırmızılı takıma imza attı.

Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Kayserispor'a verilen Fenearbahçeli Gökhan Emreciksin'in de bugün veya yarın Kayseri'ye gelerek, sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sürekli sağ kanatta sorun yaşayan ve Hakan'ın transferiyle bunu çözmeyi planlayan Kayserispor, son 4 sezonda Ankaraspor'dan Muhammed Hanefi, Galatasaray'dan Uğur Uçar, Trabzonspor'dan Tayfun Cora'yı oynatmış, stoper Koray Çölgeçen, gurbetçi Durmuş Bayram ve zaman zaman da stoper Ali Turan bu mevkide oynamıştı.

Hiç birinden istediği verimi alamayan Kayserispor, yeni sezon öncesi sağ bek oynattığı stoper Koray ile gurbetçi Durmuş'tan kendilerine kulüp bulmalarını istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!