Haftanın DJ'i Han

Güncelleme Tarihi:

Haftanın DJi Han
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 14:30

ALMANYA Duisburg doğumlu 30 yaşındaki Volkan Cebir, eğlence dünyasında DJ Han olarak tanınıyor.

Haberin Devamı

Geçimini sadece DJ'likten sağlayan DJ Han, Almanya'nın önde gelen diskotek ve partilerinde başarılı müzik yaparak isminden söz ettiriyor.

17 yıldır yaşadğı Lüdenscheid kentinde ayda bir organize ettiği "Gecelerin Gecesi" adlı partilerde CD çalarların başına geçen DJ Han, yaz sezonunda Türkiye'deki kulüplerden gelen teklifleri de değerlendiriyor.

DJ'liğin yanı sıra stüdyo çalışmaları yapan genç sanatçı, Babutsa Grubu'nun en son albümündeki "Kestane" ve Yusuf Tomakin'in ilk albümünde yer alan "Geceler Uzun" adlı parçaları remixledi.

Bu sene piyasaya çıkacak olan Tarık Mengüç albümünde de bir remix çalışması bulunduğunu söyleyen DJ Han, Hürriyet okurları için şu aralar en çok beğendiği 10 parçayı belirledi.

TOP 10
1. Hande Yener - Hasta
2. Demet Akalın - Türkan
3. Bengü - Haberin Olsun
4. Tuğba Özerk - Kolay Değil
5. Tan - Kasımda
6. Serdar Ortaç - Ray
7. Murat Dalkiliç - Kader
8. Model - Dağılmak istiyorum
9. Gökhan Keser - Seninle Bozdum
10. Emir - Veda Gecesi

HAFTANIN ALBÜMÜ
Hande Yener - Kraliçe

Aralık 2012'de piyasaya çıkarttığı albümle gündeme bomba gibi düşen Hande Yener, elini daima hayran kitlesinin nabzında tutan bir sanatçı. Kime hitap ettiğini çok iyi çözmüş. Hande Yener sesi ve şarkılarıyla üçü remix toplam 11 parçalık güzel bir albüme imza atmış. Söz ve müziklerinin büyük bir bölümü Sinan Akçıl'e ait olan "Kraliçe" albümünde ünlü Dj Pantelis'ten de iki remix bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!