Güreşçilerimiz Finlandiya'ya geldi

Güncelleme Tarihi:

Güreşçilerimiz Finlandiyaya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2008 17:46

Finlandiya'nın Tampera kentinde 1-6 Nisan tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Serbest Güreş Milli Takımı Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak'ın başkanlığında Finlandiya'ya geldi.

Haberin Devamı

Finlandiya'nın Tampera kentinde 1-6 Nisan tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Serbest Güreş Milli Takımı kafilesi Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak'ın başkanlığında Finlandiya'ya geldi.
Serbest Güreş Milli Takım kafilesinde başkan Dr. Osman Aşkın Bak, yönetimden Ahmet Ak, Mehmet Kocatepe, Ayhan Sevil, Abdullah Şanlı, Fezair Tatlıdil, Veysel Dalmaz, Adnan Çiçek,Diyetisyen Funda Elmacıoğlu, Masör Ahmet Çelik, hakemler Ender Büyükerşen, İbrahim Cicioğlu, Bekir Çeker yeraldı.

Teknik ekip olarak ise, İshak İrbayanov, Adem Bereket, Metin Topaktaş, Murat Atmaca, Muhammed Bodur yer aldı.

Güreşçilerimiz ve sıkletleri ise şöyle;

55 kilo Sezar Akgül, 60 kilo Tevfik Odabaşı, 66 kilo Ramazan Şahin, 74 kilo Ahmet Gülhan, 84 kilo Serhat Balcı, 96 kilo Hakan Koç ve 120 kiloda Aydın Polatçı.

Türkiye Güreş Federasyonu'ndan Nahit Şahin ve Ensar Kurt da kafilede yer alırken, artık yurt dışı organizasyonlarında sıkıntı yaşamak istemeyen Güreş Federasyonu Genel Sekreteri M. Fikret Bulutçu'yu ise bir gün önceden Finlandiya'ya göndererek ön hazırlık yapmasını istedi.

55 kilo Sezar Akgül (Ankara -TEDAŞ)
60 kilo Tevfik Odabaşı (Amasya Şekerspor)
66 kilo Ramazan Şahin (Amasya Şekerspor)
74 kilo Ahmet Gülhan (Amasya Şekerspor) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
84 kilo Serhat Balcı (Amasya Şekerspor)
96 kilo Hakan Koç (Amasya Şekerspor)
120 kilo Aydın Polatçı (Ankara ASKİ)

Serbest Güreş Milli Takımımız, 1 Nisan'da mindere 55, 66, 84 ve 120 kilolarda mindere çıkacak. Şampiyonanın ikinci günü olan 2 Nisan Çarşamba günü ise 60, 74 ve 96 kilolardaki güreşçilerimiz ilk müsabakalarını yapacak. İlk 4 sıkletin tartısı ise yarın yapılacak ve güreşçilerimizin rakipleri de belli olacak.
Bu arada Bayan Milli Takım kafilemiz ise Ömür Kahraman Aybar başkanlığında, 48 kiloda Burcu Kebiç (Edirne Özel İdare), , 51 kiloda Dilek Atakol (Edirne Trakya Birlik) ve 55 kiloda da Emriye Musta (Kırklareli GSİM)
ile antrenörler Uğrun Perçin ve Habil Kara da Salı günü Finlandiya'ya gelecek.

GREKOROMEN MİLLİ TAKIMI 2 NİSAN'DA GİDİYOR

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 5-6 Nisan'da mücadele edecek olan Grekoromen Güreş Milli Takım kafilesi ise Sırrı Acar ve Ata Karataş başkanlığında 2 Nisan'da Tampera'ya hareket edecek.
Grekoromen Güreş Milli Takım'da teknik ekip olarak Salih Bora, Hakkı Başar, Seçkin Saruhan ve Şaban Donat ile Masör Mecnun Paşalı yer alıyor.

55 kilo Hüseyin Aygün (Ankara ASKİ) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
60 kilo Atakan Yüksel (Ankara MTA) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
66 kilo Şeref Eroğlu (Konya Şekerspor) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
74 kilo Şeref Tüfenk (İstanbul Büyükşehir Belediye) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
84 kilo Nazmi Avluca (Konya Şekerspor)
96 kilo Ahmet Taçyıldız (Ankara MTA) (Pekin 2008 vizesi arayacak)
120 kilo Atilla Güzel (Konya Büyükşehir Belediye) (Pekin 2008 vizesi arayacak)


5 - 6 Nisan günlerinde yapılacak güreşlerde mücadele edecek olan sporcular ile kiloları şöyle;
Müsabakalarda 5 Nisan Cumartesi günü 55, 66, 84 ve 96 kilolarda mücadele eden sporcularımız mindere çıkacak. Finaller 6 Nisan Pazar günü 60, 74 ve 96 kilolarda mücadele eden sporcuların müsabakalarıyla sona erecek.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!