Güreşçiler tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Güreşçiler tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2007 20:00

ASV Hof takımı karşısına 60 kiloda İsmail Zurnacı'nin vize alamaması nedeniyle bir güreşçi eksik çıkan güreşçilerimiz, maçı 25-13 kazandı. İki takım araındaki sezonun ilk maçını da güreşçilerimiz 20-17 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Alman Güreş Birinci Ligi Kuzey Grubunda mücadele eden Berlin Türk Güreş takımı, evindeki galibiyet serisini ASV Hof karşısında da sürdürdü. Evinde yaptığı tüm maçları kazanan güreş takımımız sezonun ilk maçında deplasmanda 20-17 yendiği ASV Hof takımını Berlin'de ise 25-13 gibi farklı bir skorla geçti. Berlin Güreş takımımızın maçını Yeşiller Berlin Eyalet Meclis milletvekileri Özcan Mutlu ve Benedickt Lux ile birlikte Müsteşar Thomas Haertel de izledi.

Vize engeli

Berlin Türk Güreş takımının 60 kilo güreşçisi İsmail Zurnacı Alman Başkonsolosluğundan vize alamayınca Cumartesi oynanan karşılaşmada takımımız bir güreşçisinden yoksun mindere çıkamadı. 60 kiloda takımımız 4-0 hükmen yenik sayıldı. ASV Hof ise 96 kiloda güreşçisi sakat olduğu için bu kiloda mindere güreşçi çıkaramadı. Berlin Türk Güreş Kulübüne galibiyet puanlarını 55 kiloda Ahmet Sezgin, 120 kiloda Abdullah Omaç, 96 kiloda Mirko Klein, 66 kiloda Emin Eminov, 84 kiloda Bülent Dağdemir, 74 kiloda Ramazan Aydın ve 74 kiloda Muhammed İlkkan getirdi. 66 kiloda Şenol Aydın ve 84 kiloda Velin Petkov ise rakiplerine yenildi. Gecenin tek tuşunu ise 84 kiloda Bülent Dağdemir yaptı. Maçın bitimine bir dakika kalan Bülent, güçlü rakibinin sırtını mindere yapıştırdı.

İkinciliği korudu

Bu sezon sekizinci maçına çıkan Berlin Türk Güreş takımı evindeki tüm maçları kazandı. Deplasmanda ise sadece Luckenwalde'ye yenilen takımımız, 14 puanla Luckenwalde'nin arkasında ikinci sırada yer alıyor. En yakın rakibine dört puan fark atan güreşçilerin amacı ligi ikinci sırada tamamlayıp Play-Off maçlarına kalmak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!