Güreşçiler son maçını da kazandı

Güncelleme Tarihi:

Güreşçiler son maçını da kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2007 21:45

Bundesliga'daki ilk sezonunda büyük başarı gösteren Berlin Türk Güreş Kulübü, son maçında Thalheim'ı 25-12 yenerek sezonu ikinci sırada bitirdi. Takımımız Play-Off'daki rakibi ise Halbergmoos oldu.

Haberin Devamı

Berlin Türk Güreş Kulübü ilk defa mücadele ettiği Alman Güreş Birinci Ligi'nde sezonu ikinci sırada bitirerek büyük bir başarıya imza attı. 2007-2008 sezonunun son maçında eksiklerine rağmen Berlin'de Thalheim'ı 25-12 yenen Berlin Türk Güreş Kulübü, ligi 24 puanla ikinci sırada tamamladı.

Sakatlarla çıktı
Thalheim ile Berlin Luise Schröder Spor Salonunda karşılaşan takımımız, 55 kiloda Osman Ateşavcı ve 66 kiloda Şenol Aydın sakatlıkları nedeniyle güreşemeyince 4-0 hükmen yenik sayıldı. 74 kiloda Muhammet İlkan sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayınca onun yerine Yener Dağdemir mindere çıktı. Bu sezon ilk kez güreşen Yener Dağdemir tecrübesizliğin kurbanı oldu. Dağdemir maçı 4-0 kaybetti. 60 kiloda İsmail Zurnacı (3-0), 66 kiloda Emin Eminov (3-0), 74 kiloda Ramazan Aydın (4-0), 84 kiloda Velin Petkov tuşla, 84 kiloda Bülent Dağdemir (3-0), 96 kiloda Mirko Klein tuşla ve 120 kiloda Abdullah Omaç (4-0) galip gelerek takımımıza galibiyeti getiren güreşçiler oldu.

İkinci sırada
Bundesliga'daki ilk sezonunda büyük başarı kazanan takımımız, 14 maçın 12'isini kazanmasını bildi. Berlin Türk Güreş Kulübü ligde Luckenwalde dışında tüm rakiplerini hem sahasında hem de deplasmanda yenmeyi başardı. Ligde iki yenilgi alan Berlin Türk Güreş Kulübü, her iki yenilgiyi de geçen yılın Almanya ikincisi Luckenwalde karşısında aldı. Ligi 24 puanla kapatan Berlin Türk Güreş Kulübü Play-Off'daki ilk maçını Güney Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Halbergmoos ile yapacak.


Rakibi belli
Alman Güreş Birinci Ligi 2007-2008 sezonu cumartesi gecesi oynanan maçlarla tamamlandı. Maçların bitiminden hemen sonra çekilen kuralar sonunda Play-Off maçları da belirlendi. Buna göre Berlin Türk Güreş Kulübü Play-Off ilk eleme maçında Halbergmoos ile karşılaşacak. İlk maçını 29 Aralık tarihinde deplasmanda yapacak olan takımımız, rövanş maçını ise 5 Ocak tarihinde Berlin'de yapacak. Güney Grubunda yer alan Halbergmoos bu sezon yaptığı 13 maç sonunda 9 galibiyet 4 de yenilgi aldı. Ligi üçüncü sırada tamamlayan Halbergmoos 300 puan toplarken, rakiplerine ise 187 puan kaptırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!