Güreşçiler galibiyet serisini sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Güreşçiler galibiyet serisini sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2007 17:49

Berlin Türk Güreş Kulübü deplasmanda E. Aue takımını 25-10 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Haberin Devamı

ALMAN Güreş Birinci Ligi Kuzey Grubunda mücadele eden Berlin Türk Güreş Kulübü galibiyet serisini E. Aue deplasmanında da sürdürdü. Rakibini 25-10 gibi net bir skorla yenen güreşçilerimiz, ligi ikinciliğini de sürdürdü.

Yedi galibiyet

Aeu ile yapılan maçta mindere 10 sıklette çıkan güreş takımımız, yedi galibiyet üç de yenilgi aldı. Mindere ilk çıkan 55 kiloda Osman Ateşavcı maçı 4-0 kaybederken, ardından güreşen 120 kiloda Abdullah Omac, 60 kiloda İsmail Zurnacı, 96 Mirko Klein ve 66 kiloda Emin Eminov peş peşe galibiyetler alarak bir anda takımımızı 13-4 öne geçirdi. 84 kiloda güreşen Bülent Dağdemir ve Velin Petkov gecede maçlarını kaybeden diğer güreşçilerimiz oldu.

İkinci sırada

66 kiloda Şenol Aydın ile 74 kilo güreşçilerimiz Ramazan Aydın ve Muhammed İlkkan da rakiplerini yenince takımımız karşılaşmayı 25-10 kazandı. Bu galibiyetle puanını 9 maçta 16'ya yükselten Berlin Türk Güreş Kulübü ligde ikinciliğini sürdürdü. 9 maçta 8 galibiyet alan güreş kulübü, topladığı 195 sayı ile ligin yenilgisiz lideri Luckenwalde'den sonra en çok sayı alan takım olma özelliğini de bu maçta korudu. Berlin Türk Güreş Kulübü, rakiplerine ise 142 sayı kaptırdı. Takımımız önümüzdeki maçını Rostock'a karşı 24 Kasım Cuma günü Luisen Schröder Salonunda saat 19.30'da yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!