Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha!

Güncelleme Tarihi:

Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 09:57

Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü kurucularından ve uzun yıllar başkanlığını yapan şimdi ise Onursal Başkanlığı’nı yürüten, Gülseren Suzan Menzel, eğitim ve kültür alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle önceki gün, Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung tarafından ödüllendirildi. Gülseren Suzan Menzel, tercümanlığın yanı sıra belgesel film yapımcısı olarak da görev aldı.

Haberin Devamı

GÜLSEREN Suzan Menzel, daha öncede, 2011, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında, ortak yaşamı konu alan çalışması, uyum ve kültürel faaliyetleri nedeniyle Bavyera hükümeti, Forcheim, Nürnberg Uyum Meclisi ve Nürnberg Belediyeleri tarafından ödüle layık görülmüştü. Fürth Belediyesi’ndeki törene eşi Jochen Menzel ile gelen Gülseren Suzan Menzel, ödülünü Fürth Belediye Başkanı Dr. Tohmas Jung’un elinden alırken duygulandı. Thomas Jung, ödül töreninde yaptığı konuşmada Gülseren Suzan Menzel’i çalısmalarından dolayı övdü

‘BENİ ÇOK MUTLU ETTİ’
Suzan Menzel, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımın kabul görmüş ve beğenilmiş ve onurlandırılmaya layık görülmüş olması beni çok mutlu etti. Özellikle, diğer verilmiş onurlandırıcı belge ve onur ödüller içinde teşekkür ederim. Çalışmalarım hız kesmemecesine devam edecek” dedi.

Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha

Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha

Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha

Gülseren Suzan Menzel’e bir ödül daha

BAKMADAN GEÇME!