Güçlü, öğrencileri kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Güçlü, öğrencileri kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2008 21:10

Hamburg'da İndependencia (Dil Okulu) organizesinde "Yaz Okulu Projesi" çerçevesinde 22'si Alman öğrenci, İstanbul'dan gelen 51 öğrenciyi Hamburg Parlamento Başkanvekili Nebahat Güçlü, Hamburg Belediye Sarayı'nda kabul etti.

Haberin Devamı

Hamburg’da İndependencia adlı dil okulu organizesinde İstanbul'dan gelen ve Alman öğrencilerin de aralarında bulunduğu toplam 73 öğrenciyi, Hamburg Parlamento Başkanvekili Nebahat Güçlü kabul etti.
Önce tarihi Hamburg Belediye Sarayı’nı gezen öğrenciler ardından Nebahat Güçlü tarafından kabul edildiler. Eğitmen Erhan Erdoğan Türkçe, Nebahat Güçlü ise Almanca olarak öğrencilere bilgi verdiler. Erhan Erdoğan proje çerçevesinde 38’inin İstanbul Lisesi öğrencileri, 19’unun İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu’ndan olan ekibin 13 Eylül tarihine kadar Hamburg’da kalacaklarına dikkat çekti. Rudolf-Steiner-Okullarından Altona, Harburg, Bergedorf okulu öğrencilerinin de Yaz Okulu Projesi’ne katılmalarını çok faydalı bulduğunu belirten Nebahat Güçlü, 'Proje sayesinde siz öğrencilerin karşılıklı eğitim üzerine bilgi alışverişinde bulunmanız, tecrübelerinizi geliştirmeniz açısından oldukça önemlidir. Özellikle Türk ve Alman öğrencilerin birlikte ders yapmaları, tanışmaları, farklı kültürleri de tanıma fırsatı yaratır' dedi. Güçlü, Hamburg Parlamentosu'nda yapılan çalışmalar üzerine de öğrencilere bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!