Guardiola: Mario Götze'yi seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Guardiola: Mario Götzeyi seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 14:18

Yunan polisinin Bayern Münih taraftarına aşırı şiddet kullandığı maçta Alman takımı Olimpiyakos'u deplasmanda 3-0 yendi. Leverkusen de sahasında BATE Borissow'u 4-1 ile geçti. Hakan Çalhanoğlu maçta iki gol kaydetti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda mücadele eden B. Münih, deplasmanda Yunan takımı Olimpiyakos'u 3-0 gibi net bir skorla yendi. Devler Ligi ilk

Guardiola: Mario Götzeyi seviyorum
haftasında B. Münih'e galibiyet getiren gollerin birisi penaltıdan olmak üzere ikisini Müller, diğerini de oyuna sonradan giren Mario Götze attı. Olayların çıkmaması için polisin yoğun önlem aldığı maça Alman taraftarlar polis eşliğinde özel otobüslerler stada getirilip, götürüldü. Alınan önlemlere rağmen olaylar çıktı. Yunan polisinin Alman taraftarlara sert müdahalesi tepkilere yol açtı.

OYUNUS ÇOK İYİ KONTROL ETTİK

Maçta gol atan Mario Götze'nin neden ilk 11'de oynatılmadığına yönelik soru soran gazeteciye sert çıkan B. Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola “Ben Mario Götze'yi çok seviyorum. Onu Müller'in yerine oynatsam neden Müller onamıyor diye soracaksın. Lewandowski veya Costa yedek kalsa sen onlar neden ilk 11'de oyamıyor diye bana soru sorarsın” dedi. Maçla ilgili ise İspanyol Teknik Adam “Maçı çok çok iyi kontrol ettik. Bu yüzden takımı kutlamak zorundayım. Gol şansı vermedik” dedi.

HAKAN'DAN İKİ GOL

Almanya'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer temsilcisi Leverkusen ise sahasında BATE Borissow'u 4-1 yendi. Maçta Hakan Çalhanoğlu iki gol attı. Leverkusen, 4. dakikada Mehmedi ile 1-0 öne geçti. 13. dakikada Milunovic skoru eşitledi. 47. dakikada Hakan Çalhanoğlu Leverkusen'i 2-1 öne geçirdi. 58. dakikada Hernandez skoru 3-1 yaptı. 75. dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Hakan, maçın skorunu belirledi: 4-1. Üç puanı 4-1'lik korla almayı hakkettiklerini söyleyen Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt'in maçla ilgili görüşleri ise şöyle: “Maçta oldukça etkili olduk. Öne geçmeyi de hakkettik. Hiç hakketmediğimiz bir şekilde duran topta yediğimiz golle skor eşitlendi. İkinci yarıda daha da iyi oynadık. Haklı bir galibiyet elde ettik.” Almanya'nın dört takımla temsil edildiği Şampiyonlar Ligi'nde Panzerler üç galibiyet bir yenilgi aldı. Bayern Münih ve Bayer Leverkusen dışında Wolfsburg da Devler Ligi'nin ilk haftasında galip gelmişti. M'gladbach ise ilk hafta maçını puansız kapatmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!