'Grinin Elli Tonu' filmine Londra'da yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Grinin Elli Tonu filmine Londrada yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 12:26

Son günlerin en çok konuşulan filmi 'Grinin Elli Tonu,' dün Londra'da gösterime girdi. Filmini izlemek isteyenler sinema önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Haberin Devamı

İngiltere'nin başkenti Londra'da önceki gün galası yapılan, dün de gösterime giren 'Grinin Elli Tonu' filmi yoğun ilgi gördü.

KUYRUKTA BEKLEDİLER

Sinema görevlileri biletlerin tükendiğini sık sık anons etmek zorunda kalırken, filmi izlemek isteyenler soğuk hava ve yağmura aldırmadan bilet bulabilmek için saatlerce gişe önünde bekledi. Filmi izlemek için İngiltere'nin farklı kentlerinden Londra'ya gelenler de vardı. Önceden bilet satın alanlar sinema salonuna girebilmek için kuyrukta beklerken yüzlerce kişi de bilet bulabilmek için yağmur altında bekledi.

HER 7 SANİYEDE BİR

Sinema görevlisi akşam seansları için biletlerin tükendiğini, her 7 saniyede bir bilet sattıklarını ve satışlardan çok memnun olduklarını söyledi.
Tüm dünyada bir fenomene dönüşen E.L James'in Grinin Elli Tonu kitabının aynı adıyla sinemaya uyarlanan filmi, Sevgililer Günü'nün bir gün önce vizyona girdi.
Filmde, Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırırken filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!