Göz yaşartıcı işe yaramadı, polis bacağına sıktı... Saldırgan öldü!

Güncelleme Tarihi:

Göz yaşartıcı işe yaramadı, polis bacağına sıktı... Saldırgan öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2022 09:40

Geçen hafta Mannheim’da polisin gözaltına almak isterken uyguladığı şiddet nedeniyle 47 yaşındaki bir kişinin yaşamını yitirmesinden sonra şimdi de yine Mannheim’da polis operasyonu sırasında bir kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

EVDEN duyulan yardım çığlıkları üzerine komşuların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis, dairenin kapısını kırarak içeri girdi. Polis, elindeki bıçakla annesini öldürmekle tehdit edip rehin alan 31 yaşındaki bir kişiyle karşı karşıya geldi. Annenin güvenliğini sağlayan polis, saldırgandan bıçağı bırakmasını istedi. Ancak saldırganın kendisini de bıçaklamakla tehdit ettiği ve bazı yerlerini kestiği belirtildi.

PSİKOLOJİSİ ÇOK BOZUKMUŞ
Saldırganın psikolojik durumunun çok bozuk olduğu kaydedilirken, polis bıçağı bırakmayan saldırganı önce göz yaşartıcı sprey kullanarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. Ancak bunun fayda etmemesi üzerine bir polis memuru saldırganı bacağından vurdu. İlk yardım ekibinin tüm müdahalesine rağmen saldırganın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi. Tam ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı açıklandı. Mannheim’da ardı ardına polis operasyonlarında insanların hayatını kaybetmesi tartışma yarattı. Baden-Württemberg Emniyeti son yaşanan olayla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

BAKMADAN GEÇME!