Girişimci fuarına Türk ilgisi

Güncelleme Tarihi:

Girişimci fuarına Türk ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2009 12:52

Berlin ve Brandenburg Eyalet hükümetlerinin desteklediği 25. Alman Girişimciler Fuarı yarın açılıyor. Fuara dört Türk işletmesi de katılıyor.

Haberin Devamı

BERLİN'de yarın açılacak ve iki gün sürecek 25. Alman Girişimciler Fuarı'na dört Türk işletmesi de katılıyor. Berlin Luckenwalderstr. 4-6 adresinde bulunan Station Berlin'de açılacak fuara 70 işletme katılacak. Bu yıl fuarda Coşkun Tuna'nın 'Business-on.de' adlı internet şirketi, Avukat Oktay Ataş'ın avukatlık bürosu, Hüseyin Yılmaz'ın temsil ettiği Berlin Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Derneği ve Gürsan Acar'ın 'Tonwelt' şirketi de stand açacak. Berlin ve Brandenburg Eyalet hükümetlerinin himayesinde açılacak fuarın amacı girişimcilere destek olmak olarak açıklandı.

5 bin Euro teşvik

Berlin ve Brandenburg'da özel teşebbüsçüleri desteklemek için programlar ve projeler hazırlandığını söyleyen Berlin Eyaleti Ekonomi, Teknoloji ve Kadın Senatörlüğü Müsteşarı Almuth Nehring Venüs “İşyeri açacaklara 5 Bin Euro teşvik veriyoruz. Göçmenlere yönelik olarak da özel destekleme projeleri üzerinde çalışıyoruz” dedi. Fuar boyunca yaklaşık 60 seminer ve toplantı düzenlenecek. Seminer ve toplantılarda şirket yönetimi, strateji belirleme, finans, kurum içiçalışmalar, kriz durumlarında yapılması gerekenler ve şirket planlaması gibi önemli konular ele alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!