Giresunlular hasret giderdi

Güncelleme Tarihi:

Giresunlular hasret giderdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2009 16:26

Giresunlular hasret giderdi

Haberin Devamı

Avrupa Giresun Derneğinin Köln'de kimsesiz çocuklar yararına düzenlediği dayanışma gecesine yaklaşık bin 200 Giresun'lu katıldı. Köln'de İnter saal düğün salonunda yapılan gece İstiklal marşının birlikte söylenmesiyle başladı. Geceye DİTİB yöneticileri, Köln Eğitim ateşesi Uğur Acar, SPD Federal Milletvekili Lale Akgün, Elazığ'lılar, Malatya'lılar, Çorum'lular, Almanya ve Fransa'daki Giresun'lular dernek başkan ve yöneticileri katıldılar.

Bir konuşma yapan Federal Milletvekili Lale Akgün, “ Annem Samsunlu. Bu nedenle Ben de Karadenizli sayılırım. Ancak, Giresunlu dernek yöneticileri arasında kadın sayısının fazla oluşu beni çok memnun etti. Böylece, Karadenizlilerin ne kadar modern bir toplum olduğu anlaşılıyor.” dedi. Gecede Beşiktaş futbol takımı oyuncularının imzaları bulunan bir forma açık arttırmayla satışa çıkarıldı.

Açık arttırmayı Türkiyem GmbH yöneticilerinden Sefa Yüce 400 Euro vererek kazandı. Daha sonra Pop şarkıcısı Murat Başaran, Karadeniz'in tanınmış sanatçısı Sinan Yılmaz ve Karadeniz horon folklor ekibi sahne alarak neşeli anlar yaşattılar. Giresunlu gençler de, kung fu ve Kick boks gösterisi yaptılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!