‘Gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz’

Güncelleme Tarihi:

‘Gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2024 12:01

Almanya’nın en köklü Türk öğrenci derneği Karlsruhe Okul Aile Birliği (KATÖD) düzenlediği ‘çay akşamı’ etkinliğinde üniversite öğrencileri, akademisyen ve sanatçıları bir araya getirdi.

Haberin Devamı

KARLSRUHE Okul Aile Birliği binasında düzenlenen etkinlikte KATÖD 3 dönem önceki başkanı Samed Topal katılanlara KATÖD’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 2016 yılında başkanlık görevini üstlenmiş olan Samed Topal konuşmasında KATÖD’ün kuruluşu ve çalışmaları konusunda bilgi verdi. Topal konuşmasında şunları söyledi: “KATÖD 1955 yılında Karlsruhe’de kurulan Avrupa’nın ilk Türk derneği konumundadır. Bağlantılarımızın, üyelerimizin dünya çapında olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim. ABD’den, İstanbul Şişli Belediye Başkanı’na kadar KATÖD üyeliğinde bulunmuş değerli insanlara sahibiz.”

‘Gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz’

‘GENÇLERE DESTEK VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ’
Karlsruhe Okul Aile Birliği yöneticisi Zeliha Reçber de “KATÖD gibi önemli bir derneği KOAB’da ağırlamaktan ve gençlere destek vermekten gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı. Karlsruhe Okul Aile Birliği Başkanı Erdem Arın ise, “Gençlerimize dün sahip çıktığımız gibi bugün de sahip çıkmaya devam edeceğiz. KATÖD bizler için çok önemli ve köklü bir dernek. 1955 yılından bu yana faaliyette olması da onun ne kadar büyük işler başardığının bir göstergesi. Bizlerde çocuklarımıza sahip çıkacağız. KATÖD’ün üstlendiği bu güzel misyonda desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz’

BAKMADAN GEÇME!